Home » BEAUTY » Beauty must buys @ DM

Beauty must buys @ DM

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterestshare on TumblrEmail to someone

Dat ik dol ben op Duitse drogisterij DM weten jullie zeker en vast al. Ik heb daarom een lijstje voor jullie gemaakt van producten die jullie zeker moeten meenemen als jullie een bezoekje aan Duitsland & de DM brengen.

Sinds kort ben ik dol op de P2 24hours perfect eye shadow cream (€3,95). Dit is een oogschaduw in een crème vorm die belooft 24 uur te blijven zitten. Ik zal het nooit testen of hij echt 24 uur blijft zitten, maar hij blijft alleszins perfect de hele dag zitten in combinatie met een uurtje fietsen. In combinatie met de kleur die prachtig zacht roze is en glittert, ben ik verkocht.

Mijn favoriete product bij DM is zonder twijfel de Sand style polishes (€1,95) van P2. Vele kleurtjes en goedkoop plus een prachtig resultaat. Ik wil ze stiekem allemaal bezitten, maar ben al blij met de drie kleurtjes in mijn stash.

Ook de Color Victims van P2 (€1,55) zijn voor mij een must bij elk bezoek aan een DM: enorm veel kleurtjes aan een zacht prijsje en ze blijven nog eens lang zitten ook.

Mijn lichaam bruint goed, terwijl mijn gezicht zo goed als wit blijft en daarom gebruik ik graag zelfbruiner. De Balea Magic Summer Gesichtspflege voor het gezicht (€1,95) brengt soelaas, want het is een zeer subtiele bruiner die je makkelijk kan opbouwen.

Ik kan niet zonder dit haarmasker van Balea (€1,95). Bewijs zijn de vier potten in mijn kast. Het maakt de haren zo zacht en gehydrateerd dat ik dit product nooit meer wil missen.

Mijn haren was ik enkel nog met de shampoo’s van Alverde (€1,95). Deze bevatten geen SLS, maar wel Sodium coco sulfaat en dat merk ik, want mijn haren zijn een stuk zachter.

Een andere aanrader van Alverde is de Cellulite Duschpeeling Zitrone Rosmarin (€2,75). Ik heb niet echt last van cellulitus, maar voorkomen is beter dan verhelpen. Deze ruikt lekker en scrubt zacht.

Deze producten zijn te koop bij DM – Drogerie in Duitsland. Hier vind je alle filialen.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterestshare on TumblrEmail to someone

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.