Home » FASHION » Bruidslingerie van Oysho

Bruidslingerie van Oysho

Bruidslingerie van Oysho

In mijn zoektocht naar budgetvriendelijk bruidslingerie stootte ik op Oysho. Kijk vlug mee of ik er ook daadwerkelijk lingerie van heb gekocht.

Bruidslingerie van Oysho

Een Oysho winkel is momenteel enkel in Knokke, wat best ver is om lingerie te kopen. Gelukkig doen ze op hun site vaak acties met gratis levering en dus besloot ik enkele setjes te bestellen.

Bruidslingerie van Oysho

Voor bruidslingerie heeft het merk echt de perfecte lijn: Essential Lace. Elke bruid wilt uiteindelijk een mooi kanten setje. Deze lijn bestaat onder andere uit jartellengordels, mooie slips en heel wat leuke bh’s.

Omdat ik een strapless bh nodig heb (en laten we eerlijk zijn, bijna elke bruid heeft dat nodig), waren de keuzes iets beperkter. Uiteindelijk vond ik twee bh’s die me aanstonden.

http://farm5.staticflickr.com/4300/36107990831_dd837b9ba0_b.jpg"

De prijzen zijn ook echt geweldig! Je betaalt echt niet veel: zo’n €30 voor een bh en €10 voor een slipje. Dat is nog eens budgetvriendelijk bruidslingerie!

Bruidslingerie van Oysho

Ik heb uiteindelijk één van de setjes gehouden, omdat het echt perfect eruit zag en ook goed zat. De andere, die jullie hierboven kunnen zien, heb ik terug gestuurd.

Ik ben tevreden met mijn keuze! Kenden jullie Oysho al?

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!