Home » BEAUTY » Damn, those eyelashes!

Damn, those eyelashes!

Elk meisje droomt van langere wimpers, een verleidelijke blik gegarandeerd! Als die van jou eerder kort, dun of stug zijn, komt Talika met de oplossing.

De resultaten klinken alvast veelbelovend: een groei tot 30%, 50% meer natuurlijke pigmentatie en 50% meer krul. Dat klinkt als perfecte, volle wimpers! De gel bestaat uit twaalf plantaardige extracten die de groei van de wimpers bevorderen. Daarnaast beschermt en verstevigt het de opperhuid rondom de wortels van de wimpers. En het versterkt ook het natuurlijke pigment van je haartjes.

Het aanbrengen is heel eenvoudig. Met het borsteltje breng je het product over de hele lengte van de wimpers aan. Doe dit best wel voordat je mascara aanbrengt, op gereinigde wimpers. Dit herhaal je iedere ochtend en avond gedurende een maand.

Ik ben nu een weekje bezig en ik merk dat ze iets voller lijken. Natuurlijk moet ik nog wat doorzetten en verwacht ik geen wereldwonderen van zo’n product, maar ik zet door! Ik vind het alvast een goede start met na een week al een beetje zichtbaar effect.

De Talika Lipocils Expert Fles met Applicator Gel (10 ml) vind je voor €31,92 bij Newpharma

Mode, glitter, honden, lekkere geuren, cappuccino met amandelmelk & concertjes – those are a few of my favourite things.