Home » BEAUTY » De koning onder de droogshampoo’s + winactie

De koning onder de droogshampoo’s + winactie

De koning onder de droogshampoo's

Als die titel zou bestaan, dan zou Batiste ermee gaan lopen. Shame on me dus dat ik het merk nooit eerder had geprobeerd, maar ik kan het enkel maar beamen nu ik het volledige gamma onder de loep heb genomen!

Batiste is een merk dat je waarschijnlijk wel bekend in de oren klinkt. Ik denk dat er geen enkel ander merk zo populair en zo geliefd is om zijn droogshampoo’s. En terecht, want Batiste is er eigenhandig in geslaagd om van mij een droogshampoo fan te maken. Als ik droogshampoo kocht, was dat zo’n last-minute thought als ik in de supermarkt stond. “Ah shit, ik kan echt mijn haar vandaag niet wassen, want dan lig ik niet op tijd in bed”, en dus vond ik mijn relaas in droogshampoo. Maar veel keuze heb je niet in de supermarkt, en de exemplaren die ik dan uitkoos, deden niet bepaald iets voor m’n haar.

Ik was dan ook een beetje sceptisch toen ik het volledige gamma van Batiste ging uittesten, maar dat duurde niet lang. Ik startte met de Original variant: dit is droogshampoo zonder veel poeha, met een neutraal geurtje, dat je haar snel vetvrij maakt en ook nog eens voor volume en body zorgt. En eerlijk, ik werd omver geblazen. Mijn haar ziet er met deze droogshampoo beter uit dan zonder, en dan weet je dat het goed zit.

Batiste Original, Tropical, Cherry & Blush

De varianten met geur, Tropical, Cherry en Blush, doen eigenlijk knak hetzelfde voor mijn haar, en kregen ook nog eens een lekker geurtje mee. Tropical ruikt heerlijk naar kokosnoot, en van die exotische geur kan je ook nog eens de hele dag genieten. De Cherry variant kreeg dan weer de mooiste verpakking mee, want met retro verpakking kan je in mijn ogen nooit mis gaan ;-). De geur zelf is zoet en ruikt naar kersen (duh). Als je meer van fleurige geuren houdt, is Blush zeker je ding. Deze variant geurt immers naar bloemen.

Batiste Light & Blonde, Dark & Brunette en XXL Volume

Ook al hou ik van het effect van de droogshampoo’s, van die witte waas op m’n haar ben ik echt geen fan. Maar daar heeft Batiste ook een oplossing voor, want ze hebben ook Light & Blonde en Dark & Brunette droogshampoo’s in hun assortiment. Ik heb natuurlijk roodpaars haar, dus ik hoor niet meteen onder één van de twee, maar ik testte de Dark & Brunette variant toch maar even uit. Het handige aan de kleurvarianten is dat je je uitgroei ermee kan aanpakken. Dat werkt prima, maar deze variant vind ik toch net wat minder doen qua volume en textuur. Het vergt ook wat voorzichtigheid, ik spray natuurlijk als een zot, waardoor ik wat bruine plekjes op mijn voorhoofd had. Kan je gelukkig wel makkelijk wegvegen. Voor nog meer volume is er de XXL volume variant. En dat is echt niet gelogen, want je haar volumineus achterlaten, dat doet deze droogshampoo zeker! Het effect is bovendien van lange duur, ook zo fijn!

Batiste reisformaat

On the go is het natuurlijk niet echt handig om met zo’n grote bus te sjouwen. Batiste kwam daarom onlangs met mini’s aanzetten. Zo kan je ook op reis, onderweg of op een festival ook je haar opfrissen zonder aan plaats in je tas te moeten inboeten! En keuze te over, want zowel Blush, Cherry en Tropical als Original zijn verkrijgbaar is dit handige formaat!

Batiste reisformaat

Wil jij de koning onder de droogshampoo’s ook eens uitproberen? Goed nieuws, want wij geven een Batiste pakket weg met maar liefst zeven droogshampoo’s weg! Nooit meer vettig haar dus!
Hoe kan je meedoen? Simpel! Volg ons op Instagram, repost deze foto en tag hem met #MllsxBatiste! Deze winactie loopt tot en met 14 oktober. De winnaar wordt de volgende dag verwittigd via Instagram.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO

2 reacties

  1. Super leuk artikel ! Ik zelf heb enkel nog maar de “original” getest en was daar super tevreden over. Wie weet kan ik binnenkort ook de andere geurtjes uitproberen.

  2. Ik ben benieuwd (als ik er eentje kan uittesten uiteraard)!

De reacties zijn afgesloten.