Home » BEAUTY » Reclame | Deze nieuwigheden vind je nu bij Kruidvat!

Reclame | Deze nieuwigheden vind je nu bij Kruidvat!

Het voorjaar brengt heel wat nieuwigheden met zich mee, ook bij Kruidvat. Maak je klaar voor verwennerij voor je haar, je huid en je teint!

Allereerst iets superleuks voor aankomend festivalseizoen! Wil je voor Werchter of Pukkelpop tijdelijk je haar een opvallend kleurtje? Dit is nu easy peasy met de Colors To Play Wash Out kleurcrèmes (€3,99). Beschikbaar in Plum, Turquoise, Flamingo Pastel, Coral & Violet Pastel en blijft 3 à 10 wasbeurten zitten.

Om je haar in model te brengen zijn er de nieuwe Effex Föhn Spray (€2,99), die beschermt tegen hitte en extra volume geeft, en de Effex Sea Salt Spray (€2,99), die zorgt voor luchtig volume en een warrig effect.

Of ga aan de slag met één van de stylingstools van Kruidvat. Ja, je leest het goed, de drogisterij heeft eigen stylingstools en wel aan een prikje. Van krul- en stijltang tot föhn en warmteluchtborstel en allemaal voor €14,99. We like!

Wat mijn kapotgebleekte lokken nu zeker kunnen gebruiken, zijn de nieuwe anti-klitsprays (€2,99). Voor stralende lokken is er de Glans Brilliance variant. Zelf ben ik momenteel de Keratin Hair Repair variant aan het uittesten, in de hoop mijn beschadigd haar terug te herstellen.

Heel fancy vind ik de nieuwe Triple Effect shampoo’s en conditioners (€1,79). Komt in drie varianten: Volume & Power, Oil & Rescue en Color & Gloss. Aan de shiny metallic verpakking te zien is deze lijn pure verwennerij voor je haar.

Voor de huid zijn er twee nieuwe pareltjes. Zo ben ik zelf erg benieuwd naar het Super Lash Serum (€9,99). Dit spul belooft je zichtbaar langere, vollere en sterkere wimpers. Dat kunnen mijn sprietjes van wimpers wel gebruiken!

Binnen de Skin Science lijn is er ook een new kid in town: het Wrinkle Reducing Serum (€4,99). In 4 weken vermindert dit serum de zichtbare mimiekrimpels. Dat belooft veel moois voor de droogtelijntjes onder mijn ogen! ;-)

Het zonnetje is in het land! Tijd dus om aan je teint te werken. Dat kan makkelijk (en veilig) met de nieuwe Solait Instant Self Tan Mousse of Lotion (€3,99). Gebruik ze in combinatie met de Applicator Glove (€2,99) voor een egale en natuurlijke kleur.

Zonnebescherming is uiteraard ook onmisbaar. Daarvoor is er de Solait Summer Bronze Sunspray Gel (€7,99). Dit is een zonnebescherming met SPF 30 of SPF 15 en snelbruiner in één flesje! En voor na het zonnen is er de Solait After Sun Golden Shimmer Oil Spray (€5,99). Deze droge olie voelt verfrissend aan en zorgt tegelijk voor een mooi glansje.

Met mijn bleke huid heb ik wel een nog hogere factor nodig. Ik ben dan ook heel blij om te zien dat mijn favo zonnecrème, de Solait Kids Water & Fun SPF 50+, nu ook in roll-on vorm (€5,99) verkocht wordt!

Ik ben natuurlijk enorm fan van de sheet masks van Garnier. Nu komt ook Kruidvat met een sheet mask: het Solait After Sun Tissue Mask (€0,99). Tjokvol met aloë vera lijkt me dit de perfecte verfrissing na een dagje zonnen.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO