Home » BEAUTY » Het haarmasker issue: een top 5

Het haarmasker issue: een top 5

hairmask

Hulp: mijn haarmasker is op. Welke nieuwe producten gaan er binnenkort misschien in mijn winkelmandje?

Vorig jaar juni had ik een niet zo leuke kapperservaring. Mijn puntjes moesten bijgeknipt worden en dat was eigenlijk zowat alles wat ik vroeg. Toen ik buitenkwam, had ik er ook een hele preek met hoe mijn haar droog, pluizig en eigenlijk toch niet zo mooi was er ‘gratis’ en voor niets bij. Om het probleem op te lossen kreeg ik een key to succes: een haarmasker van Sebastian. Hoewel ik nooit van het merk had gehoord en het een prijzige aankoop was (ik denk zo’n 26 euro voor een tube), ben ik wel tevreden van die aankoop en het gebruik ervan. Oké, de preek had op een andere manier gemogen, ik had het haarmasker ook wel gebruiky als het op een gewone manier was overgebracht, maar bon. Daar worden meisjes sterk van.

Een goede kant van de investering is wel dat het haarmasker nu pas op is! Ik wissel het af met conditioner om te voorkomen dat mijn haar al te snel vettig wordt en dus kom ik er een hele tijd mee toe. Nu dus echter tijd voor iets nieuws of anders, of ga ik toch terug voor het Sebastian haarmasker? Ik kijk even welke nieuwigheden er in de kapperswinkel beschikbaar zijn voor droog, pluizig haar.

masks

Kérastase Masque UV Défensive: € 33,50 – beschermt je haar tegen uitdroging van de zon

Redken All Soft lijn masker: € 36,40 – geschikt voor droog en broos haar

Sebastian Penetrait: € 24,50 – herstelt beschadigd haar

Dessange Sublime Restructure: € 7,99 – herstellend en verzachtend masker zonder siliconen

Aveda Damage Remedy: € 9,99 – plantaardig herstellend masker op basis van jojoba

Krijgt coups de foudre van design interieur, nagellakkleurtjes, minimalistische juwelen, cultuursteden en schoenen, veel schoenen.