Home » BEAUTY » Ik testte 2 bijzondere liquid lipsticks van L.A. Splash!

Ik testte 2 bijzondere liquid lipsticks van L.A. Splash!

Ik testte 2 bijzondere liquid lipsticks van L.A. Splash!

Van liquid lipsticks krijg ik maar niet genoeg. Ik voegde weer een nieuw merk aan mijn uitpuilende stash toe: L.A. Splash.

Bijna elke keer als ik door Boozyshop browse, bewonder ik de liquid lipsticks van L.A. Splash. Het merk heeft een uitgebreid assortiment van liquid lipsticks met heel wat opvallende kleurtjes. Een tijd geleden kocht ik me er twee van.

Verpakking Lip Couture Dia De Los Muertos

Dop Lip Couture Dia De Los Muertos

De eerste kleur in het rijtje komt uit de Lip Couture Dia De Los Muertos collectie. Dit is echt een collectie naar mijn hart: van de verpakking tot de kleuren. Zo kregen zowel het doosje als de dop die typische grafische stijl van de Mexicaanse Halloween mee. Sugar skulls à volonté! Het liefst zou ik heel de collectie kopen, maar ik hield me in en koos voor La Bella Muerte.

Swatches La Bella Muerte & Deadly Nightshade

In de tube ziet het er niet heel bijzonder uit, aangebracht wel. Het is een bruine tint met een duochrome effect over. Daardoor heeft het in bepaald licht een soort groen-blauwige schijn. By far de meest unieke lippie in mijn collectie!

La Bella Muerte aangebracht

Aanbrengen is een makkie dankzij de druppelvormige applicator. In het midden zit een reservoir waarin extra product wordt opgevangen. Zo moet je maar één keer dippen om je lippen volledig te bedekken.

Druppelvormige applicator

Ook aan de Smitten Lip Tint Mousse in Deadly Nightshade kon ik niet weerstaan. Oké, de verpakking is niet zo speciaal, maar de kleur wel. De textuur is ook anders: het voelt echt als een mousse aan en het droogt ook dikker op.

Smitten Lip Tint Mousse in Deadly Nightshade

Deadly Nightshade is een metallic blauwgroenige lippie. Heel bijzonder, maar dat merk je eigenlijk niet meteen in de huls en geswatcht, wel op de lippen.

Deadly Nightshade aangebracht

Naast de formule heeft de Smitten Lip Tint Mousse ook een andere applicator dan de Lip Couture lippies. Deze is langer en heeft geen reservoir. Ik vind deze applicator wel nog iets fijner werken.

Applicator

Ook al verschillen beide lippies van formule, ik merk wel dat ze gelijkaardig aanvoelen op mijn lippen. Heel duurzaam en muurvast, maar ook super uitdrogend. Leuk voor een paar uurtjes, maar daar hou ik het dan ook bij.

Ik kocht de Lip Couture in La Bella Muerte voor €7,95 en de Smitten Lip Tint Mousse in Deadly Nightshade voor €13,95 bij Boozyshop.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO