Home » BEAUTY » Lush Lemony Flutter review

Lush Lemony Flutter review

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterestshare on TumblrEmail to someone

Na mijn vakantiejob waren mijn handen en nagels enorm uitgedroogd door een zeer uitdrogende zeep. Ik heb nog enkele maanden zitten rondlopen met nagels die schilferden en afbrokkelden. Tot ik op het internet las over een “magisch” product: Lush Lemony Flutter.

Hoewel Lemony Flutter van Lush eigenlijk bedoeld is als nagelriemcrème, kan je het door de vele oliën ook gebruiken voor je nagels. Kijk even mee naar de ingrediënten.

Ingrediënten

Fresh Organic Lemon Infusion (Citrus limonum), Shea Butter (Butyrospermum parkii), Beeswax (Cera alba), Lanolin, Soya Oil (Glycine Soja), Cold Pressed Avocado Oil (Persea gratissima), Cold Pressed Organic Flaxseed Oil (Linum usitatissimum), Mango Butter (Mangifera indica), Extra Virgin Coconut Oil (Cocos nucifera), Castor Oil (Ricinus communis), Perfume, Cold Pressed Organic Wheatgerm Oil (Triticum vulgare), Lemon Oil (Citrus limonum), Lavender Oil (Lavandula hybrida), Tagettes Oil (Tagetes glandulifera), Chamomile Blue Oil (Matricaria Chamomilla), Sodium Borate, Gardenia Extract (Gardenia jasminoides), *Citral, Geraniol, *Citronellol, *Limonene, *Linalool, Methylparaben, Propylparaben.

Het product zit vol oliën: avocado olie, soja olie, flaxseed olie, cocosolie, castor olie, graanolie, citroenolie, lavendelolie en nog vele andere! Ook zit er sheaboter en mangoboter in, ingrediënten die zeer hydraterend zijn. Dat merk je ook echt aan het product, het is eer dik en als je het opsmeert is het vet. Maar het trekt snel in en na enkele minuutjes heb je geen vet gevoel meer.

Geur
De geur is sterk, maar ik hou er persoonlijk wel van. Het laat me denken aan citroensorbet. De geur is afkomstig van de citroenolie, maar ook van citronella die erin zit. Ik denk dat als je geen fan bent van citrusgeuren, je ook geen fan zal zijn van Lemony Flutter!

Gebruik

Het potje is vrij groot (50gr) voor enkel je nagels. Maar je kan het ook op droge plekjes smeren, zoals je ellebogen, voeten, … Ik heb het ook eventjes op mijn neus gesmeerd wegens een droge neus door verkoudheid en ik moet het zeggen: geen rode branderige neus!
Voor de nagelriemen pak je een klein beetje uit het potje: een halve erwt. Je tikt al je nagelriemen even aan en smeert het daarna in. Ik gebruik het vooral tussen het nagels lakken in, want dan zijn ze goed gehydrateerd en zacht.

Mijn mening
Wat een godengeschenk! Na het gebruik van dit product zijn mijn nagels weer sterker en gehydrateerder dan ooit! Ik ben er dus zeer blij mee en zou het blijven kopen!

Lush Lemony Flutter kost €9.95 voor 50gr en is uiteraard verkrijgbaar bij Lush!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterestshare on TumblrEmail to someone

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!

3 reacties

  1. Heb er al zoooo veel over gelezen! Moet het binnenkort misschien toch eens aanschaffen!

  2. Je moet zeker eens de repair en grow stimulator van HEMA proberen.
    Je brengt hem gewoon aan als nagellak en laat hem dan intrekken.
    ik gebruik hem wanneer ik net de nagellak van mijn nagels heb gehaald.
    Je voelt je nagels gewoon gevoed worden ^^.

  3. heerlijk spul is dat! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.