Home » BEAUTY » Pasen bij Lush!

Pasen bij Lush!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterestshare on TumblrEmail to someone

Pasen, het moment om eitjes te rapen als kind. Nu we ouder zijn, zijn die eitjes nog altijd overheerlijk, maar niet echt goed voor onze lijn! Lush heeft daar een goed antwoord op gevonden: een paascollectie badproducten. Denk maar aan wortels en eieren in de vorm van bruisballen. Daar kan je enkel en alleen maar gelukkig van worden! Lees hier over de collectie en een review van enkele producten.

De collectie

Even kort overlopen wat er te rapen valt in je paasmandje.

The Carrot – €8,95 – 100gr

Pasen en de paashaas, jullie zien de link zeker wel! Deze schattige worteltjes zijn tot zes keer herbruikbaar als bruisbal. Je houdt ze vast bij hun “bladeren” en zwengelt ze even door je badwater. Ruikt trouwens niet naar wortel, maar naar citroen en bergamot.

Fluffy Egg – €5,50

Klaar voor een roos bad? Gooi dit groot, mooi ei in het water. Voor de liefhebbers: deze ruikt naar de limited edition Kerst douchegel: Snow Fairy.The Immaculate Eggception – €12,95

Een driedelige bruisbal dat in twee kleuren bestaat! Het ei heeft het formaat van een dinosaurusei en heeft een verassing in het midden! Ruikt fris naar ylang ylang, vanile en pompelmoes..

Hoppy Easter – €19,95

Met Pasen zie je nu ook echt de paashaas met Hoppy Easter: in deze knoopzak zit een Fluffy Egg en The Carrot verstopt.


Chick Knot-Wrap – €3,95

Als laatste in deze collectie: geen eieren zonder een kip! Handig om al deze beauties veilig in te verpakken.
We kregen de kans om 3 producten (Chick Knot-Wrap, Fluffy Egg en The Immaculate Eggception) te testen.

Het eerste product dat ik testte, was The Fluffly Egg. Dit grote roze ei, ruikt heel zoet naar suikerspin. Na een bad met deze lieverd, is je zin naar zoet zeker gestild. Wees maar zeker dat je geen zin meer hebt in een chocoladepaasei ^^! De groeven van dit ei doen je trouwens zeker aan een paasei denken.

Dit is de eerste keer dat ik een bruisbal van Lush gebruik, dus heb ik mij helemaal laten gaan en het hele ei in bad gedaan. Het loste snel op, maakte het badwater prachtig roze en de lucht geurde zalig zoet naar suikerspin.

Na het bad voelt mijn huid heerlijk zacht. De roze kleur laat nergens sporen na, wat handig is voor zij die liever niet het hele bad willen uitschuren. Wat wel blijft hangen is de geur: de hele dag ruikt mijn haar en huid naar suikerspin, heerlijk!

Het tweede product dat ik testte was The Immaculate Eggception in de gele kleur. Dit is een gigantisch groot ei, dat rammelt. Na het openbreken blijf je over met drie delen. In het midden zit een superschattig eitje met een konijnenhoofdje op gedrukt. Het handige aan dit ei is dat je door de meerdere delen, er meerdere keren genot van hebt. Goed voor drie badbeurten dus!

Daarom besloot ik een gele helft van het ei in het water te doen. Het water kleurt meteen geel, wat vrij bevreemdend is. Dit mega ei ruikt zoet en tegelijk ook citrussig. Ook hier verkreeg ik geen gele huid en haar, maar een super lekkere geur en een zachte huid.

Het derde product is de Chick Knot Wrap, dit is een vierkante doek gemaakt van gerecycleerde waterflessen. Een extra leuk pluspunt dus. De bedoeling van deze doek is je bruisballen veilig te houden of als geschenkverpakking. Als je de doek juist knoopt, rond een bruisbal of iets anders rond, krijgt hij de vorm van een superschattig kuikentje.

Zin om een van deze prachtige producten te testen? Haast je vlug naar een Lush winkel, want deze collectie is natuurlijk Limited Edition.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterestshare on TumblrEmail to someone

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!

4 reacties

  1. Ze hebben weer een hele leuke collectie gemaakt!

    • Inderdaad en het ruikt zo lekker! Ik kan gewoon niet stoppen met aan de rest van de bruisbal te ruiken!

  2. Goed dat de Chick Knot Wrap van waterflessen is gemaakt!

  3. Wat een vrolijke producten!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.