Home » FASHION » accessoires » Made in Hasselt: Détail Collection

Made in Hasselt: Détail Collection

detail

Ik mocht laatst de nieuwe collectie van Détail ontdekken. Détail is een op en top Hasselts merk dat handtassen maakt van restjes leder.

detail

Oprichters Céline & Bob werden geïnspireerd door hun reis in India en sloegen de handen in elkaar om dit op en top Hasselts merk op de kaart te zetten. Op een duurzame manier gaan ze met hun materiaal om: de handtassen zijn gemaakt van restjes leder en zo dus stuk voor stuk uniek. Deze zomer hebben ze weer enkele nieuwe kleurtjes & motiefjes in hun collectie. Daarnaast gebruikt Détail enkel natuurlijke materialen – van steentjes tot leder, zilver, zijde of hout.

detail

Hun bekendste modellen Cosmopolitan en Barcelona werden voor de zomercollectie in leuke pastelkleurtjes gestoken met hier en daar een speciale afwerking zoals kurk, metallics of pareltjes. Leuk detail: ook de binnenkant verschillen per handtas ;). Ik koos zelf een mooie beige Cosmopolitan uit met een bloemenklep. Het leder is super zacht en soepel. Daarnaast heeft de tas heeft drie grote vakjes waar je heel wat spullen in kwijt kan.

detail

Ook verliefd op Détail? Je kan in hun showroom in Hasselt (Kerkhofstraat 112) om al dit moois te bekijken. Ook op hun webshop vind je zowat alle modellen.

Kende jij dit Hasseltse merk al?

Graphic designer. Could've been a character in Mad Men. Loves everything about branding and design. America lover.

http://www.latanie.be