Home » LIFESTYLE » food & drinks » New in: Brita Style

New in: Brita Style

brita

Ik denk dat iedereen wel ooit een Brita kan in huis gehad heeft? De nieuwste Brita ziet er super strak en stylish uit & heeft een nieuwe, verbeterde filter.

brita

Genoeg water drinken op een dag is voor mij een hele opgave! Daarbij helpt Brita me tegenwoordig heel goed. Ik kocht mijn allereerste Brita toen ik in Leuven woonde en geen auto had om met flessenwater te slepen. Mijn Brita en ik vormde toen al een hecht team. ;) Zo makkelijk: even met water vullen van de kraan, laten filteren en drinkklaar. De nieuwste Brita Style ziet er een beetje anders en moderner uit dan zijn voorgangers, classy toch? Bovendien kan je kiezen uit 3 kleuren: grijs, blauw of groen.

brita

Met de nieuwe MAXTRA+ filter smaakt je water nog beter en zit er nog minder kalk in. Wat nog nieuw is, is het indicatielampje. De oude Brita’s hebben een klein schermpje waar je kan zien wanneer je je filter moet vervangen. Met het nieuwe Smart Light indicatiesysteem is dit anders: het geeft dit namelijk alleen aan wanneer je inschenkt. Zo spaar je je filter even wanneer je bijvoorbeeld een weekje niet thuis bent. Elke keer je water schenkt, gaat het lampje aan. Groen: de filter is nog goed, oranje: bijna vervangen, rood: hoogtijd voor een nieuwe filter. Handiger dan het vorige systeem vind ik persoonlijk!

Je vindt de nieuwe Brita Style (2,4 l) nu voor €32,95 op website van het merk of in een verkooppunt in je buurt. Voor de MAXTRA+ filters betaal je €43,95 (6 stuks).

Graphic designer. Could've been a character in Mad Men. Loves everything about branding and design. America lover.

http://www.latanie.be