Home » BEAUTY » NYX Hasselt + eerste aankopen

NYX Hasselt + eerste aankopen

nyx

Eind februari opende NYX Cosmetics ein-de-lijk een winkel in mijn hometown Hasselt. Dit weekend vond ik de tijd om eens langs te gaan en al een klein shopke te placeren. ;)

nyx

Nyx te Hasselt is geleden in een mooi hoekpand op de Demerstraat. Het pand is lekker ruim en de winkel is fijn ingericht zodat je op je gemak kan rondkijken en swatchen. Ik ging voor de alombekende Soft Matte Lip Cream en een nieuwe Eyeliner.

De Epic Ink Liner is een heel fijn pennetje zoals ik ze het liefst heb. De punt is geen viltstiftje, maar wel een penseeltje met haartjes heel dicht tegen elkaar, wat maakt dat de punt super flexibel is. Ook komt er veel kleur vanaf en is de eyeliner git git git zwart. Just the way I like it. Deze Epic Liner is misschien wel in de running om mijn all time favorite (Super Fine Liner van Essence) van de troon te stoten. Bovendien is het waterproof, wat voor mijn soms tranerige ogen, perfect is.

nyx

Ik kocht uiteraard ook een famous Lip Cream in de kleur Prague, een berry roze tint met een paarse ondertoon. Deze zou soft en matte moeten zijn, maar dat vind ik niet echt het geval. Super soft is het in elk geval wel: de kleur glijdt zacht over de lippen. Heel mat zou ik het niet noemen, het is iets er tussenin. De textuur is wel erg fijn en ik denk dat dit de eerste is van een collectie. ;)

nyx

Ik ben alvast super excited over deze aanwinst in Hasselt. Naast MAC en Kiko is er nog een nieuwe make-up heaven in town: welkom in Limburg, NYX Cosmetics! I’ll be back!

De Epic Ink Liner kost €10,50 en de Soft Matte Lip Creams €6.90 per stuk. Je vindt het NYX filiaal in Hasselt op de Demerstraat nummer 47.

Graphic designer. Could've been a character in Mad Men. Loves everything about branding and design. America lover.

http://www.latanie.be