Home » BEAUTY » One for the boyfriends: het beste haarstyling product voor mannen

One for the boyfriends: het beste haarstyling product voor mannen

Mijn vriend haat gel en haarlak, maar zweert wel bij dit product om zijn haar in model te brengen: Goldwell Stylesign Creative Texture Matte Cream Paste. Een hele mond vol dus, maar waarom is dit product nu beter dan een doorsnee gel?

Wat is het?

Matterende crèmepasta, voor het vormen van matte stijlen met totale controle en directe versteviging. Te gebruiken in droog haar.

Mijn vriend heeft een hekel aan gel en haarlak die je haar er opnieuw een beetje nat en stijf doen uitzien. Maar hij brengt wel graag zijn haar even in model zodat het de hele dag goed blijft liggen. Zijn heilige graal vond hij in Goldwell Stylesign: een pasta waarmee je je haar heel makkelijk in model kan brengen, zonder dat het je haar vet maakt of er opnieuw nat doet uitzien.

Waarom is hij verknocht?

  • De pasta ruikt niet zoals een typische gel, maar eerder fris (een klein beetje zoals tandpasta).
  • De tube is handig in gebruik en geeft je net de goede dosering. Onderaan zie je ook hoeveel product er nog over is, waardoor je nooit plots zonder komt te zitten.
  • De matte finish is écht een pluspunt én geeft je haar voldoende textuur zonder te plakken. Je ziet eigenlijk niet dat er product in je haar zit, wat als man echt een pluspunt is.
  • Met één tube kom je een half jaar toe.
  • Om het in de woorden van mijn lief te zeggen: het is gewoon zalig.

Je vindt de Goldwell Stylesign Creative Texture Matte Cream Paste voor €9,99 bij Kappersinventaris.nl.

Houdt van jurkjes met bloemenpatroon, Scandinavisch design, drinkt elke dag een kopje thee of twee. Shoppen is mijn cardio.