Home » FASHION » OOTD: orange is the new black

OOTD: orange is the new black

Nooit gedacht dat oranje me zou staan, maar na de serie “Orange is the New Black” weet ik de kleur nu ook in mijn kleerkast te appreciëren. Ook nog nooit zoveel positieve reacties gekregen over een nieuwe jurk, kijk snel mee!

Hoewel ik mijn hand niet snel omdraai voor iets opvallend, vond ik een oranje jurk best wel gewaagd. Een kleur die nog niet in mijn kast hing, dus ik vreesde ervoor of ik ermee ging staan. Maar nadat ik online een foto’ke van deze dress spotte, kon ik me niet meer inhouden en waagde ik het erop. Nog geen seconde spijt van gehad!

Het voordeel van op Zalando te bestellen is dan ook dat je het steeds kan terugsturen moest het tegenvallen. Maar: het kleedje paste perfect. De kleur was even wennen, maar nu ben ik er verliefd op. Meant to be.

Zo’n felle kleur combineer ik liefst met wat neutrale basics. Zoals mijn lange khaki trench coat van Primark, mijn zwarte handtas met frilles van H&M en mijn open schoentjes van Zalando. Allemaal stuks die al een paar seizoenen meegaan en waar ik vaak naar teruggrijp. Ook mijn zonnebril van Komono kon niet ontbreken, let the sun shine!

Ook fan van deze look?

Mode, glitter, honden, lekkere geuren, cappuccino met amandelmelk & concertjes – those are a few of my favourite things.