Home » FASHION » Welkom terug, foute kersttruien

Welkom terug, foute kersttruien

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterestshare on TumblrEmail to someone

Terwijl de winkels nu al beginnen vol te liggen met premature kerstartikelen (Halloween moet zelfs nog komen?!), kruipen wij voor de kachel met warme choco. En wat past daar beter bij dan een foute kersttrui?

Vreemde producten zijn we nu wel gewend van Primark, en de dieren onesies bevestigen dit alleen maar. Hoewel ik dus beter zou moeten weten, schrok ik vorige week toch wel bij het zien van een Facebookfoto van de budgetproof winkelketen:

Veel fouter kan het niet worden, toch? Well, let me just leave this here, om je op andere gedachten te brengen. Www.kersttrui.eu is een zalig foute website met de meest marginale kersttruien, want “Kerst kan gewoon niet zonder.”

De meest cheesy versie van een kersttrui die ik kon vinden, is toch wel deze met LED lichtjes:

Of het je nu verbaast, ergert of in de kerststemming brengt, dat maakt niet uit. Het is nog maar halverwege oktober en we worden al langs alle kanten geconfronteerd met Kerst en de bijbehorende kleding. Denk hierbij aan sneeuwvlok-, zigzag- en ruitprintjes.

Gelukkig kunnen we wel zelf bepalen of we ze dragen of niet (tenzij je een fanatieke oma met een brei-hobby hebt), en bestaan er genoeg fashionable exemplaren van deze trend. Van H&M kon ik er al drie selecteren:

Bij Zara spotte ik deze:

Ben jij een beetje fan van deze trend? Of laat je hem liever aan je voorbij gaan?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterestshare on TumblrEmail to someone

Altijd sneakers, soms een game. Spaart Nike Fuel punten en recepten. Internetverslaafd. Kan sporen van pinda's bevatten.

3 reacties

  1. Ik ben fan sinds Cohen van the OC deze introduceerde! Ik kocht een paar jaar geleden een blauw/wit exemplaar bij H&M en haal hem nog steeds graag uit de kast in december :)

  2. Aan degen die dit leest,
    Kunt u mij laten weten waar ik de kersttrui met LED lichtjes kan kopen?
    Bij voorbaat dank en met vriendelijke groet,
    Inanda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.