Home » BEAUTY » 100% zen bij de Brusselse The House of Fella

100% zen bij de Brusselse The House of Fella

100% zen bij de Brusselse The House of Fella

Even ontsnappen aan die dagelijkse drukte? Dan ben je bij de Brusselse The House of Fella aan het juiste adres!

Nadat ik vorige week een bezoekje bracht aan het salon, kan ik alleen maar beamen dat het écht een oase van rust is middenin de drukke stad. Ideaal om na een dagje werken er even tussenuit te knijpen. Want van kapsalon tot sauna: hier vind je het hier allemaal!

Keune kapsalon

Zo kan je op het gelijksvloers je coupe onder handen laten nemen met Keune. Keuze te over, want het kappersmerk lanceerde onlangs heel wat nieuwigheden: de Silver Savior lijn om geeltinten in het haar te neutraliseren, de Tinta Color lijn voor gekleurd haar en een Shampoo Stick voor mannen. Later meer hierover, want ik kreeg de producten mee om te testen!

Pedicureruimte

Verder vind je op het gelijksvloers een manicure- en pedicureruimte waar je je handen en voeten in de watten kan laten leggen. Die ruimte kijkt trouwens uit op een prachtige binnentuin: perfect om helemaal zen te worden.

Massageruimte

Een verdieping lager kom je terecht in de massage- en facialruimte. Licht uit, kaarsjes aan, en je krijgt spontaan zin in zo’n deugddoende massage.

Min 2 herbergt verschillende sauna’s, behandelingsruimtes én een wijnbar. Kers op de taart voor je me-time, als je het mij vraagt! ;-)

Welkomstruimte

Ook nood aan een break? Breng dan een bezoekje aan The House of Fella in de Regentschapsstraat 15 in Brussel.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO