Home » BEAUTY » 2B No Lamp Easy Gel

2B No Lamp Easy Gel

2B No Lamp Easy Gel

Ik hou van nagellak, maar ik erger me eraan dat het altijd zo snel chipt. Om snel en makkelijk je nagels te lakken kwam 2B op de proppen met No Lamp Easy Gel.

2B No Lamp Easy Gel

Dit zegt 2B erover: Met deze 2B No Lamp Easy Gel geef je je nagels heel eenvoudig een “gel look”, zonder dat je hiervoor een lamp hoeft te gebruiken. Je kunt de nagellak zonder weken verwijderen met een remover met aceton.

Je gebruikt de 2B No Lamp Easy Gel als volgt: je moet eerst met een watje met aceton over je nagels gaan, zodat de lak goed hecht. Dan breng je 2 laagjes van het lakje aan en daarna een laagje van de topcoat.

2B No Lamp Easy Gel

Ik heb de 2B No Lamp Easy Gel in Charming Red: een echte rode kleur! Lakken hiermee gaat prima, het lakje heeft een mooi breed borsteltje. Dat heb ik graag! Het dekt ook nog eens perfect in twee lagen.

2B No Lamp Easy Gel2B No Lamp Easy Gel

Ook de topcoat werkt prima. Het resultaat vind ik echt mooi, het ziet er echt uit als gelnagels. Ook de rode kleur vind ik mooi en gesofisticeerd.

2B No Lamp Easy Gel

Qua houdbaarheid doet ie het net één dag beter dan gewone nagellak. Niet zo goed als echte gellak dus.

2B No Lamp Easy Gel

Je vindt de lakjes voor €4,95 en de topcoat voor €7,95 euro bij de drogisterij.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!