Home » FASHION » 3 key trends voor SS19

3 key trends voor SS19

3 key trends voor SS19

Nu de solden hun laatste adem uitblazen, is het tijd om nieuwe collecties te gaan spotten. Deze 3 trends helpen je al een eindje op weg om deze lente en zomer voor de juiste kledingstukken te kiezen.

Zoals elk seizoen zijn er ook trends die wat minder draagbaar zijn. Denk aan de fietsbroekjes die onder andere door Stephanie Broek een hit on the gram geworden zijn.

Maar dit zijn 3 trends die wél draagbaar zijn:

1. Cowboy boots

Deze boot is kei hard terug van weggeweest. Het fijne aan de cowboy boots is dat ze je outfit meteen dat tikkeltje extra geeft.  Het geeft een stoere touch aan iedere look. Combineer ze met een stoere boyfriend jeans of onder een girly maxidress.

View this post on Instagram

Cool cat @bettykrag in her Won Hundred x Lædersmeden #wonhundred

A post shared by WON HUNDRED (@wonhundred_official) on

2. Neon

Felle kleurtjes à la glow in the dark zijn hot hot hot. Welke kleur maakt niet zo veel uit, als die maar heel FEL is. Combineer die kleuren ook nog eens met elkaar (doe ne ké zot he) en je bent fashionproof. 

3. Oversized

Van oversized pakken tot wijde broeken tot gigantische jurken; the bigger, the better. Het mag allemaal los zitten en draag vooral veel laagjes over elkaar. 

View this post on Instagram

CPHFW day 1 with @muntheofficial

A post shared by Stephanie Broek (@stephaniebroek) on

Foto bovenaan: © Pixabay

Mode, glitter, honden, lekkere geuren, cappuccino met amandelmelk & concertjes – those are a few of my favourite things.