Home » BEAUTY » 3 natuurlijke mono oogschaduws van NYX

3 natuurlijke mono oogschaduws van NYX

Mono eyeshadow NYX

NYX is zonder twijfel mijn favo make-up merk! Daarom besloot ik 3 mono oogschaduws van het merk uit te testen.

Mono eyeshadow NYX

De oogschaduws zitten een typische zwart potje met een doorschijnend deksel. Handig, want zo kan je de kleur meteen zien. Ook handig is de klikdop van de oogschaduw: zo speel je die deksel niet kwijt. En extra cute is het strikje op de deksel. :-) Oh ja, de oogschaduws bevatte 1,5 gram product. Best veel!

Mono eyeshadow NYX

Schreeuwerige kleuren zijn m’n ding niet meer, dus ik kocht 3 natuurlijke kleuren: de donkerbruine Happy Hour, de lichtroze Pink Cloud en de iets donkerdere Stiletto. Happy Hour en Stiletto zijn allebei mat en Pink Cloud meer shimmery: de perfecte combo om een natuurlijke look mee te maken

Mono eyeshadow NYX

De oogschaduws zijn vrij gepigmenteerd. De matte kleuren zijn wel wat korrelig, maar dat vind ik normaal bij matte tinten. Ze dekken goed en geven een mooie look.

Mono eyeshadow NYX

Je koopt de Hot Singles Eye Shadows bij NYX voor € 3,5. Een koopje voor de kwaliteit die je krijgt, als je mij vraagt!

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!