Home » LIFESTYLE » films & series » 3x series op Netflix die ik momenteel bingewatch

3x series op Netflix die ik momenteel bingewatch

3x series op Netflix die ik momenteel bingewatch

Ik hou echt van mijn Netflix abonnement en kijk nog amper iets anders. De afgelopen wintermaanden heb ik heel wat series gebingewatched, kijk vlug mee welke ik heb bekeken.

The 100

3x series op Netflix die ik momenteel bingewatch

Deze serie gaat over een futuristische wereld waar er kernbommen zijn afgegaan. De wereld is onbewoonbaar, maar de mensheid leeft verder op een ruimtestation. Ze zouden hier 200 jaar leven voordat ze terug naar de aarde gaan, want pas dan zou de wereld bewoonbaar zijn. Maar na 97 jaar is er niet genoeg zuurstof op het ruimtestation. Er wordt besloten om 100 minderjarigen gevangen naar beneden te sturen om te zien of de aarde leefbaar is. En dat is zo, al zijn ze niet alleen en is het echt geen pretje. Deze serie is ongelooflijk verslavend en leuk om naar te kijken!

3%

3x series op Netflix die ik momenteel bingewatch

Ik ben toevallig uitgekomen op deze serie, maar ondertussen ben ik heel blij dat ik deze heb uitgekeken. In de serie wordt er enkel Portugees gesproken, dus dat is even wennnen. Ook 3% speelt zich af in een toekomstige wereld, waar iedereen op het vasteland leeft en arm is. Elk jaar mogen de 18-jarigen een test doen, waarbij dan de top 3% naar “het eiland” gebracht, waar het leven goed is. In deze serie kijk je mee naar de testen, het proces dat de 18-jarigen doorlopen en wie naar het eiland mag.

Black Mirror

3x series op Netflix die ik momenteel bingewatch

Als laatste een serie die ik met mijn vriend keek. Black Mirror bestaat uit verschillende losstaande verhalen die allemaal één ding gemeen hebben: het speelt zich af in een niet zo verre toekomst waar de technologie heel ver staat. Elke aflevering gaat over hoe deze technologie ons leven totaal kan kapot maken. Absoluut geen feel-good serie, maar wel eentje die je doet nadenken.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!