Home » LIFESTYLE » films & series » 3x 1 season shows watched on Netflix

3x 1 season shows watched on Netflix

3x 1 season shows watched on Netflix

Als een echte millennial ben ik dol op Netflix en bingewatching, maar ook op series waar maar 1 seizoen van bestaat. Want die kan ik snel uitkijken!

13 Reasons Why

3x 1 season shows watched on Netflix

Net als zovele anderen heb ik enorm snel deze serie uitgekeken! Hannah Baker pleegt zelfmoord, maar stuurt haar klasgenoten 13 tapes op met telkens een reden en een persoon waarom ze zelfmoord heeft gepleegd. De serie wordt bekeken vanuit het standpunt van Clay, die verliefd op haar was. Je wacht dus elke aflevering af wanneer Clay zijn tape komt. Een spannende serie die heel wat gevoelige noten raakt. Er komt ook een tweede seizoen van, maar daar sta ik niet om te springen. Ik vond dat de afleveringen rond waren, maar ik denk dat ik wel naar seizoen twee ga kijken.

Top of the Lake

3x 1 season shows watched on Netflix

Op een dag wandelt de 12-jarige Tui een meer in om zelfmoord te plegen. Ze wordt tegengehouden en al snel wordt ontdekt dat ze zwanger is. Detective Robin wordt op de case gezet om erachter te komen wie haar zwanger heeft gemaakt. Al snel daarna verdwijnt Tui en is het een race tegen de tijd om haar te vinden, maar ook erachter te zien te komen wie haar zwanger heeft gemaakt. Ik heb deze serie op enkele dagen uitgekeken en was zwaar onder de indruk! Een mega aanrader.

Glitch

3x 1 season shows watched on Netflix

Dit is een serie in het rijtje ‘dode mensen komen terug tot leven’, zij het dan in een Australisch jasje. Deze serie was leuk, maar iets minder indrukwekkend dan Top of the Lake. Het is wel een spannende serie en er zou ooit echt wel een tweede seizoen van moeten komen, want er zijn veel open vragen na het eerste seizoen.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!