Home » LIFESTYLE » boeken » 3x gelezen op de e-reader

3x gelezen op de e-reader

3x gelezen op de e-reader

Nu ik een e-reader heb, lees ik veel meer boeken, want geef toe, niets zo zalig om voor het slapen enkele hoofdstukken lezen en half weg te dommelen. Kijk vlug mee welke drie boeken ik onlangs heb gelezen.

All the Missing Girls – Megan Miranda

IMG_1645

Wow, wat een ontzettend goed en meeslepend verhaal! Het verhaal is in omgekeerde richting geschreven, elke dag ga je dus een dag terug tot “de grote gebeurtenis”. Nicolette keert terug naar haar geboortestad om voor haar zieke vader te zorgen. Die stad is ze jaren geleden ontvlucht nadat haar beste vriendin mysterieus vermist werd. De eerste dag van haart terugkomst verdwijnt haar buurmeisje. Het verhaal werpt elke keer wat meer licht op wat er vele jaren geleden is gebeurd én wat er nu is gebeurd. Het is een enorm spannend verhaal dat ik moeilijk kon neerleggen. Ik heb het dus vaak tot een stuk in de nacht gelezen. :)

The Couple Next Door – Shari Lapena

3x gelezen op de e-reader

Ook dit was een heel spannend verhaal. Een koppel gaat eten bij hun buren, maar besluit hun baby thuis te laten omdat de gastvrouw niet van kinderen houdt. Ze hebben daarom hun babyfoon mee en gaan om het uur even naar de baby kijken. Maar bij hun thuiskomst staat de voordeur open en is hun dochter weg! Al snel zijn de ouders hoofdverdachte nummer 1, maar hebben ze het ook echt gedaan? Dit boek las enorm makkelijk en had ik in één weekend uit!

The Good Girl – Mary Kubica

3x gelezen op de e-reader

In dit verhaal volgen we de plotse verdwijning van Mia door de ogen van een detective, de moeder en de ontvoerder. Elk vertellen ze om de beurt over de gebeurtenissen voor en na de terugkomst van Mia. Het verhaal zit dus complex ineen. Ookal weet je vrij snel dat Mia terug thuis komt, is het toch erg spannend om te ontdekken wat er nu precies gebeurd is, omdat haar geheugen haar in de steek laat.

Welke boeken hebben jullie onlangs gelezen?

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!