Home » FASHION » 3x merken voor steunzolen

3x merken voor steunzolen

Natuurlijk, je kan altijd sportschoenen dragen, maar als je af en toe elegantere schoenen wil aantrekken, weet je best welke leuke en hippe merken speciaal voor steunzolen zijn gemaakt.

Apple Love

Apple Love is een Spaans merk dat leuke en hippe schoenen aanbiedt. Vaak hebben ze een klein hakje, maar niet te hoog, want dat mag niet met steunzolen. Prijzen liggen rond de €150 voor enkellaarsjes en €200 voor laarzen. Je vindt het merk winkels als Torfs en Carmi.

Softwaves

Softwaves heeft een beetje mijn hart veroverd. Het zijn schoenen die er echt tussenuit springen: leuke kleurtjes en printjes, eens iets helemaal anders dus. De prijzen liggen tussen de €120 en €150. Deze vind je ook bij Torfs.

Fly London

Fly London is een heel hip merk. Niet al hun schoenen zijn geschikt voor steunzolen, maar soms hebben ze een leuk paar. Prijzen liggen rond de €150. Dit merk vind je eerder bij boetieks.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!