Home » FASHION » 3x schoenen voor steunzolen

3x schoenen voor steunzolen

Sinds kort hoor ik bij de groep mensen die steunzolen moet dragen. Dat houdt in dat ongeveer al mijn schoenen niet meer geschikt zijn. Dus besloot ik tijdens de solden drie nieuw paar schoenen te kopen die wel geschikt waren.

Ik kan alvast redelijk blij zijn met mijn steunzolen. Ik heb namelijk de ‘elegante’ versie en niet de ‘sport’ versie. Het voordeel hiervan is dat ze minder dik zijn en dus in meer schoenen zouden passen. Yay for me ;-). In de meeste van mijn winterschoenen passen mijn steunzolen, maar de pumps en zomerse schoenen heb ik ongeveer allemaal moeten wegdoen. Dus zocht ik online naar schoenen die geschikt waren voor steunzolen, namelijk schoenen waar je de zool kan uitnemen en je eigen steunzool kan inleggen. Ik besloot mijn zoektocht te houden bij normale schoenwinkels zoals Brantano en, Carmi, Avance en Torfs. Deze winkels laten je online toe om te zien welke schoenen geschikt zijn voor steunzolen, een handige optie. Ik vind persoonlijk dat de typsiche steunzoolschoenen echt niet mooi zijn en wil dus ook echt niet dat je aan mijn schoenen ziet dat ze de typische variant zijn. Ik vond gelukkig bij Clars, Tamaris en Keds wel schoenen die geschikt waren!

Keds

Mijn collega had deze schoenen al gekocht en dus besloot ik eens te testen hoe deze zouden passen met steunzool. Hoewel Keds geen uitneembare zool heeft, heeft mijn collega een maat grotere voeten dan mij. Hierdoor pasten de schoenen redeljk goed met de steunzool! Ik besloot ze dan ook maar te bestellen in een iets grotere maat. Dit zijn alvast mijn favo schoenen: ze passen bij zoveel en ik vind ze best elegant met het kanten patroon :-). Verder heb ik ook gezien dat je makkelijk de zool kan uittrekken van Keds schoenen, die is namelijk gewoon vastgeplakt. Zo kan het dat je toch dezelfde maat kan nemen en dat je steunzolen er wel inpassen.

Clarks

Natuurlijk had ik graag ballerina’s waar ik mijn steunzolen in kon dragen. Online stootte ik op deze ballerina’s van Clarks: mooie elegante schoenen. Ze komen ook in andere kleuren zoals zwart, wit en geel, maar ik besloot voor de roze te gaan. De zool hiervan is uitneembaar en ze zitten echt goed! Ik merk wel dat de achterkant van de schoenen heel hoog komt, maar ik denk dat dat is zodat de schoenen beter aanblijven. Deze Clarks vind ik heel tof en ik vind niet dat je eraan ziet dat dit typische steunzoolschoenen zijn.

Tamaris

Tamaris schoenen zijn leuk en gelukkig bieden ze er ook aan waar je steunzolen kan inleggen door de zool er uit te nemen. Dit model bestond in beige en blauw, maar ik besloot om voor blauw te gaan, aangezien dit volgens mij meer geschikt is voor heel het jaar door te dragen. Ook deze schoenen zitten goed, wel een beetje los, maar dat vind ik goed. Vele pumps voor steunzolen hebben een bandje en dat vind ik spijtig, maar deze dus gelukkig niet.

Heb jij ook steunzolen? Zo ja, waar haal jij je schoenen?

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!