Home » LIFESTYLE » boeken » 3x zenuwslopende boeken

3x zenuwslopende boeken

3x zenuwslopende boeken

Dit voorjaar heb ik heel wat boeken gelezen! In dit artikel doe ik de 3 spannendste uit de doeken.

The Good Daughter – Karin Slaugters

Dit boek begint meteen in het midden van zenuwslopende gebeurtenissen. 2 zussen worden het bos in geforceerd door 2 mannen met een geweer. Eentje rent voor haar leven en de andere wordt achtergelaten. 28 jaar later moeten de 2 zussen verder leven met die gebeurtenissen, waarbij ook hun moeder het leven heeft gelaten. Doordat 1 van de zussen betrokken geraakt bij een schietpartij op een school, geraakt ze in een stroomversnelling van herinneringen die de familie lang geleden heeft kapot gemaakt. Dit boek leest echt als een trein: er zijn flashbacks en scènes in het heden waar tussen gewisseld wordt. Dat maakt het geheel enorm spannend. Ik was echt omvergeblazen door dit verhaal!

The Woman in the Window – A.J. Finn

The woman in the window - A.J. Finn

Een vrouw leeft alleen in een mooi huis in een woonwijk. Door haar agorafobie kan ze niet naar buiten. Daarom spendeert ze haar dagen door oude films te kijken, veel wijn te drinken, forums rond agorafobie te checken en haar buren te bespioneren. Op een dag trekt er tegenover haar een nieuw gezin in. Daar ziet ze op een avond iets gebeuren waardoor ze wel naar buiten moet gaan. Maar niets is wat het lijkt en al snel komen geheimen naar boven waardoor je je afvraagt wat echt is en wat niet. Dit boek had heel veel plottwists, waardoor ik het heel snel wilde uitlezen.

I Found You – Lisa Jewell

I found you - Lisa Jewell

Aan de kust vindt een vrouw een verwarde man op het strand: hij weet niets meer en heeft ook geen identificatie op zak. Aan de andere kant van het land is de pasgetrouwde Lily in paniek, want haar man is niet naar huis gekomen. Al snel komt de politie erachter dat haar man nooit bestaan heeft. Spannend en complex dus! Lees het boek om te weten hoe deze 2 vrouwen verbonden zijn. ;-)

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!