Home » BEAUTY » Reclame | 4 redenen waarom je moet afzakken naar NYX aan De Munt

Reclame | 4 redenen waarom je moet afzakken naar NYX aan De Munt

4 redenen waarom je moet afzakken naar NYX aan De Munt

Natalie en ik gingen woensdag een kijkje nemen in de nieuwe NYX-winkel aan de Munt in Brussel. Hier zijn 4 redenen waarom ook jij moet afzakken naar deze nieuwe winkel.

1. It’s shiny new

Spiegels

De winkel is prachtig en huge! Het focal point zijn de spiegels in het midden waar de make-up artists je opmaken. Bij die spiegels zijn schermen geïntegreerd: voor wat extra inspiratie tijdens je make-up sessie. Als tech lover vond ik die schermen natuurlijk een fijn detail.

Halloween inkleding

Spinnenwebben

Een ander fijn detail is de inkleding. Met Halloween in het verschiet is de winkel helemaal omhuld in een spooky vibe. NYX speelt zelf hard in op Halloween, dus da’s slim bekeken van het merk.

Displays

Eyeliners & nepwimpers

Lippies

Verder staat de winkel vol met make-up (duh). Het assortiment is erg uitgebreid: vind je hier het product niet wat je wilt, dan vind je het volgens mij nergens. De display met lipsticks is in ieder geval helemaal Anneleen-approved: mijn hartje ging sneller slaan van al die kleurrijke lippies!

2. Ontdek er exclusief de In Your Elements collectie

In Your Elements collectie

Voor deze collectie liet NYX zich inspireren door de natuurelementen. Resultaat? 6 must-have palettes en lipstick sets in levendige kleuren die stuk voor stuk prachtig zijn.

Fire palette

Mijn favoriet is het Fire palette: vol met vurige tinten zoals rood én zelfs geel. Deze collectie is exclusief te koop bij NYX aan De Munt, reden te meer voor een bezoekje!

3. En véél Halloween stuff

Crazy nepwimpers

SFX Cream Color

Oké, persoonlijk ben ik niet zo’n fan van Halloween. Ik pis in m’n broek van alles wat nog maar half eng is. Als jij wel van plan bent om Halloween te vieren, dan is NYX the place to be. Van crazy nepwimpers tot oldschool schmink, they got it all. En aan een zachte prijs, want dat is NYX.

Gouden sugarskull

Kleurrijke sugarskull

Verkoopster

Ook voor inspiratie moet je bij NYX zijn. De verkopers lopen er rond in full-on Halloween make-up en de verschillende schermen in de winkel tonen filmpjes met uitleg over hoe je zelf zo’n look maakt.

4. Location, location, location

Aan De Munt liggen een heleboel winkels. Niet enkel NYX, maar ook UNIQLO, Kiabi, IAM, … Een geslaagd shoppingdagje verzekerd dus!

Tijd voor een shoppingtripje? Dat dacht ik ook! Je vindt NYX aan het Muntplein 17 in Brussel.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO