Home » BEAUTY » 5x nieuwe haarmaskers waar ik nieuwsgierig naar ben

5x nieuwe haarmaskers waar ik nieuwsgierig naar ben

5x nieuwe haarmaskers waar ik nieuwsgierig naar ben

Ik ben op zoek naar een nieuw haarmasker, want het mijne is bijna op. Gelukkig ligt er heel wat nieuws én interessant in de winkelrekken!

Ikoo Detox & Balance Thermal Treatment Wrap

De Korean beauty trend laat mijn hartje sneller slaan, en dat geldt ook voor hair wraps. Eerder probeerde ik er al eentje van Kocostar. Deze Detox & Balance Thermal Treatment Wrap (€ 5,99) van Ikoo lijkt me net dat tikkeltje interessanter: gewoon te koop bij DI en bedoeld voor zeer droog of beschadigd haar. Ook de ingrediënten, bes- en zeealgextracten, en het zelfverwarmend aspect trekken mijn aandacht.

Kéranove Bio Oats Nourished & Supple masker

Kéranove is een merk dat ik plots in de winkelrekken ontdekte. Hun haarverf prijkt talrijk in de schappen bij de drogisterij. Maar daar ga ik natuurlijk niet mee aan de slag. Dit Bio Oats Nourished & Supple masker (€ 6,90) is wel een goede aanvulling voor mijn haarroutine: het bevat geen parabenen, siliconen of sulfaten, is vegan en bestaat voor 95% uit natuurlijke ingrediënten. De haverextracten erin verzachten, voeden en hydrateren droog haar al na 5 minuten.

Timothei Miraculous Repair Masker

Er was al heel wat te doen om de relaunch van Timotei. Zelf heb ik nog niet de kans gehad om het merk uit te proberen, maar misschien doe ik dat wel met dit Miraculous Repair Masker (€ 3,70). Het masker voedt en herstelt zeer beschadigd haar. Het spul bevat 100% natuurlijke avocado-olie en maakt zo het haar sterker, zachter én gladder.

L'Oréal Elseve Extraordinary Oil Intens Voedend Masker

Ik ben fan van de Elseve lijn van L’Oréal, dus dit Extraordinary Oil Intens Voedend Masker (€ 7,49) trok meteen mijn aandacht. Het masker is verrijkt met drie notenoliën, wat zeer droge lokken intens hydrateert. Het haar voelt er zacht, stralend, licht én soepel door. Je kan het masker trouwens op verschillende manieren gebruiken: als pre-shampoo, als klassiek masker, als leave-in cream of als nachtmasker.

Kérastase Elixer Ultime masker

Kérastase lanceerde een tijd terug het Elixer Ultime masker (€ 41,90). Bijzonder aan dit spul is dat het een olie masker is dat extreem goed werkt op droog, stug en dof haar. Het masker bevat een vochtinbrengend serum, lipide elementen en een resem oliën. Die combo voedt en verzacht het haar diepgaand en geeft je lokken extra verzorging en glans.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO