Home » About » Emmely

Emmely

Hey!

Ik ben Emmely, 18 jaar en sta nog aan het begin van mijn leven. Op dit moment woon ik nog in een gezellig boerendorpje, maar hier komt snel verandering wanneer ik naar Leuven trek. Ik begin er aan mijn opleiding voeding en dieetkunde. Dat is niet zo een gekke keuze aangezien alles wat eten is me interesseert. Gezond en lekker eten is één van mijn passies waar ik bijna dagelijks mee bezig ben (ik zeg niet dat ik nooit eens zondig, lol). En wanneer ik dat kan delen met vrienden en familie voel ik me helemaal compleet. In één van mijn verre toekomst dromen zie ik me als foodblogger die haar eigen kookboeken uitbrengt. Mijn andere grote liefde is mijn hondje, Snoopy: een typische vrolijke beagle die m’n dag altijd goed kan maken (check haar Instagram hier)!

Ook een dagje shoppen met vriendinnen vind ik steeds een goed idee. Mijn stijl is moeilijk te omschrijven: soms sporty, maar af en toe ook heel girly. Op vlak van make-up ga ik meestal voor een natuurlijke look met af en toe wat meer glam bij een speciale gelegenheid. Beauty producten zoals maskertjes of haar producten test ik graag uit! Ook de DIY versie schrikt me niet af . ;) Van DIY gesproken: dingetjes in elkaar knutselen is altijd al één van mijn favoriete bezigheden geweest.

Als je me vraagt naar mijn favoriete film of serie zal ik moeilijk kunnen kiezen, maar een goede oude Disney film doet toch nog altijd mijn hartje smelten.