Home » About » Inge

Inge

Hoi! Ik ben Inge, 22 jaar en afkomstig uit Tongeren. Op enkele thesispagina’s na ben ik afgestudeerd in Journalistiek en Bedrijfscommunicatie. Nu ben ik dus helemaal klaar voor de volgende stap: enkele stages waaronder eentje bij L’Oréal! Ondertussen ben ik ook op zoek naar een eigen stekje om te delen met het lief. En naar een nieuwe stad om te verkennen. Een lijstje van meubels en interieurspullen heb ik in mijn hoofd al klaar.

Ik ben dol op vrolijke nagellakkleurtjes (die liefst ook mijn outfit matchen), romantische blikken dozen, de geur van hyacinten en panda’s. Op elk moment van de dag kan je me plezieren met koffie (cappuccino met karamelsiroop, yes please!) en een brownie.
Mijn stijl valt moeilijk te omschrijven. Die is zo’n beetje als het weer, afwisselend. De ene dag draag ik een A-lijn jurk met pumps, de andere dag een jeans, air maxen en een top. Meestal haal ik m’n inspiratie op Pinterest en doe ik een copy the look met stukken van Zara, Mango, America Today, H&M, Costes en andere toffe, betaalbare merken. Mijn grootste zwak zijn ongetwijfeld schoenen. Ik realiseer me net dat er zo’n 7 paar onder mijn bed staan (en dat is dan enkel de ‘zomercollectie)… achja, iedereen heeft wel zijn guilty pleasures!

Wat je nog over mij mag weten?
Ik ben mijn hart verloren in Firenze (tijdens mijn erasmus drie jaar geleden). De Italiaanse taal, het eten èn de wijn maken mij defo gelukkig.
Als ik de kans zie om op reis te gaan, dan doe ik het ook. Een jaar lang niet op reis is een jaar lang niet geleefd (nu alleen nog voorbij de Europese grenzen gaan).