Home » About » Sigrid

Sigrid

SigridIk ben Sigrid, de recentste Mademoiselle De Mode, waardoor Natalie niet meer de oudste is van de hoop. :-D 30-something tijdens de afgelopen 3 jaar, afkomstig van Hasselt, verhuisd naar Oud- Heverlee, verblijft tijdens de weekends zo vaak als het kan in de Ardennen of splitst zich op tussen Oost-Vlaanderen, Leuven en Limburg.

Advocaat-af, gespecialiseerd in Intellectuele Eigendomsrechten (ja dat gaat over patenten, merken en copyright enzo) en sinds 2014 zelfstandig consultant in de innovatiewereld. Klinkt saai? Mogelijks. Maar gelukkig kan ik, dankzij die enige boeiendste richting in de rechten en met de nodige fantasie, toch een link maken met mijn passie voor mode, cosmetica, lifestyle, gezondheid en opkomende trends. Zo blijf ik op de hoogte van de nieuwste uitvindingen of heb ik soms al een sneak peak op ‘smart’ kledij of modetrends van de toekomst, bijvoorbeeld hoe elektronica of technologie kan worden verwerkt in een trui die verandert met je gemoed.

Een samenvatting (wat staat voor kort en bondig) van mijn persoonlijkheid is een uitdaging, omwille van: het goed kunnen uitleggen (eufemisme voor ‘te veel woorden’), detaillist, chaoot, heel veel van alles (willen) doen en liefst alles tegelijk, iemand een aan- en uitknop?, creatief, enthousiast, workaholic, shopaholic, geurgevoelig, dagdromer, nachtdenker. Logisch dat ik dan ook veel verschillende kledingstijlen heb, maar als er 1 ding is waar je echt op kan rekenen: de kleuren van mijn make-up (vooral oogmake-up) zullen altijd matchen met die van mijn outfit.

Houdt van: het geluid van badschuim, flauwe mopjes, onesies, jumpsuits (= legitiem pyjama dragen op het werk), lente-geur, knettersnoep, klaprozen, …