Home » About » Sofie

Sofie

SofieHi peeps!

Ik ben Sofie, 25 jaar en afkomstig uit Mechelen. Ik ben een echte girly-girl: nagellak, make-up en een lekker geurtje maken deel uit van mijn dagelijkse routine. Beauty is niet alleen een verslaving maar het is gewoon ook een manier om elke dag opnieuw te ontspannen. Door mezelf te verzorgen kom ik echt tot rust.

Natuurlijk hoort hier een mooi outfitje bij. Fashion-addict is my middle name! Shoppen, door er alleen al aan te denken word ik helemaal warm vanbinnen. Tegenwoordig kan je het zelfs vanuit je zetel met een goed glas wijn. I love it! Maar eigenlijk ben ik toch nog van de oude stempel, het liefst van al ga ik nog altijd in real life shoppen. Winkel in, winkel uit, bijpraten met vriendinnen en tegelijkertijd aan je conditie werken. Shopping counts as cardio, right?

In het dagelijks leven ben ik studente Public Relations. Een waanzinnig interessante studie die ik volg in Mechelen op de Thomas More hogeschool. Ook hierin komt mijn passion for fashion terug. Ik droom namelijk van een job in Fashion PR. In januari begin ik als stagiaire bij Chanel, zeker een mooi begin om mijn einddoel te bereiken.

Verder heb ik elke dag een dosis muziek nodig, het ideale medicijn tegen mijn ochtendhumeur.