Home » About » Tine

Tine

Hallo!

Ik ben Tine, 22 jaar (bijna 23!) en afkomstig uit Limburg. Ik heb communicatiewetenschappen en journalistiek gestudeerd aan de KU Leuven en heb recent mijn studentenleven vaarwel gezegd. Snik, snik! Ik ben met mijn (te brede) gat in de boter gevallen en ben al sinds september aan het werk als communicatieverantwoordelijke. Een hele aanpassing, maar wel een leuke uitdaging. Daarnaast vind ik dat ik mezelf queen of het pendelen mag noemen. Ik reis elke dag van Limburg naar Brussel en terug. Alle bezigheidstherapietips voor op de trein zijn dus welkom!

Vraag me niet waarom, maar ik heb iets met zeepjes. In alle vormen, geuren en kleuren. Ook met leuke, schattige doosjes doe je me altijd plezier (cadeautip!). Al is het maar om mijn rommel in op te bergen. Ik koop het liefst handtassen en schoenen, want dat past altijd. Ik ben geen merkenmeisje, maar draag gewoon wat ik comfortabel en leuk vind. Vaak afhankelijk van mijn mood. Over mijn mood gesproken: je praat best niet tegen mij voor mijn dagelijkse tas koffie. Met melk, zonder suiker ajb.

Ik hou van het Netflix account van mijn lief (en ook van hem, hoor). Mijn favoriete series zijn Girls, Revenge, Pretty Little Liars, Breaking Bad en niet te vergeten: Grey’s Anatomy. Ik ween bij elke aflevering, zonder uitzondering. En ja ik ben ook zo iemand die denkt dat ze dokter is (of had kunnen zijn).

Ik sluit me met plezier aan bij het blogteam van Mademoiselles De Mode!

Peace Out

Tine