Home » LIFESTYLE » Reclame | Alles mag met de nieuwe Ikea PS-collectie

Reclame | Alles mag met de nieuwe Ikea PS-collectie

Alles mag met de nieuwe Ikea PS-collectie

Gooi alle regels overboord, want alles mag en niets moet met de nieuwe PS-collectie van Ikea! Ik ging maandag voor jullie op pad om de collectie in avant-première te ontdekken.

Voor de negende PS-collectie trommelde Ikea maar liefst 17 designers op die samen meer dan 50 producten ontworpen met een industrial feel en een hoog outside of the box-gehalte. Zo is er een hoekfauteuil (€149) die je kan personaliseren naar eigen smaak met een hoop kussens, en ja, dat zit verrassend goed!

Hoekfauteuil

Of wat dacht je van een plantenpot (€19,99) met een waterreservoir waarmee je planten zichzelf kunnen wateren. Ideaal voor een beruchte plantenkiller als mij ;-).

Zelfwaterende plantenpot

Ik ben ook enorm fan van de verschillende lampen in de collectie. Op nummer één staat voor mij alvast de tafellamp (€29,99) van Ola Wihlborg die wat lijkt op de volgspot van Batman. Ook de LED-multiverlichting (€29,99) van Matali Crasset is een grote favoriet, al was het maar omdat het me doet denken aan een moderne versie van een oldschool lantaarn.

Tafellamp

LED-multiverlichting

Geloof het of niet, maar ook de plaid met ritssluiting (€34,99) vind ik echt leuk! Tijdens het event mochten we er zelf eentje aantrekken om de kou in te gaan en damn, dat was zacht én warm. Echt een musthave voor de koude winteravonden die ons nog te wachten staan!

Plaid met ritssluiting

Nog een favoriet van me is de minimalistische roltafel (€89,90) van Thomas Sandell. Ik wil eigenlijk al heel lang een roltafeltje, maar het is er nog nooit van gekomen. Extra leuk bij dit exemplaar is dat ie multifunctioneel is. Of je het nu als werkplek, salontafel, serveerwagen of nachtkastje wilt gebruiken, niets is te gek!

Roltafel

Ook de rest van de collectie is de moeite waard. Kijk en oordeel vooral zelf maar!

Kandelaars

Kandelaars: €14,99

Beker

Beker: €4,99

Staande lamp

Staande lamp: €99,90

Borden

Borden: €2,49 per stuk

Zitbank, plaid & deken

Zitbank: €149 – Deken: €59,90 – Plaid: €29,90

Theelichthouders

Theelichthouders: €6,99

Zit-/ligmatje & opklapbare salontafel

Zit-/ligmatje: €39,99 – Opklapbare salontafel: €39,99

Vazenset

Set van vazen: €24,99

Bijzettafel/kruk

Bijzettafel/kruk: €39,99

Dozenset

Dozenset: €59,90

De PS 2017 collectie is vanaf dinsdag te koop bij Ikea.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO