Home » BEAUTY » Aloë vera gel Holland en Barret

Aloë vera gel Holland en Barret

Aloë vera gel Holland en Barret

Voor krullen is aloë vera een droom: zalig hydraterend en een beetje plakkerig om wat hold te geven. Ik kocht een flesje bij Holland en Barret.

Je kan net zoals mij een aloë vera plant in huis halen. Het probleem is dat zo’n plant niet heel snel groeit én de gel gaat niet zo lang mee …

Aloë vera gel van Holland en Barret

Het is dus handiger om het in een flesje te kopen. De gel van Holland en Barret is vrij puur: hij bestaat voor 99,9% uit aloë vera. Er zitten nog andere producten bij om er bijvoorbeeld voor te zorgen dat het niet gaat shiften en langer mee gaat, maar die andere producten zitten er maar in heel kleine hoeveelheden in.

Aloë vera gel van Holland en Barret

Je kan de gel voor je huid en je haar gebruiken. Zelf ga ik er enkel mee aan de slag in m’n lokken, omdat het vaak extra hydratatie nodig heeft, wat deze gel dus echt wel geeft. Hij is ook niet té plakkerig, wat ik wel fijn vind. Hij laat mijn haar dus niet supercrunchy achter. Wel zijn m’n lokken gehydrateerd en vallen ze mooi. Eentje dat dus een plaatsje in mijn hart heeft veroverd.

Aloë vera gel van bij Holland en Barret

Ik kocht de Aloë Vera gel voor € 5,99 (100 ml) bij Holland & Barret.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!