Home » BEAUTY » Always Off Reusable Make-up Wipes

Always Off Reusable Make-up Wipes

Always off reusable make-up wipes

Je steentje bijdragen voor een beter milieu? Dat kan zelfs in je beautyroutine, met de herbruikbare make-up doekjes van Always Off.

Ik kocht meteen 2 pakjes van deze herbruikbare make-up doekjes: als je het dagelijks gebruikt, heb je er best wel wat nodig. Elk pakje bevat 5 stuks en ik bestelde ze op Amazon.

Gebruiksaanwijzingen

De wipes komen in verschillende kleurtjes en bestaan uit een soort microvezel stofje dat heel zacht is. Het stofje zou vuil, olie en (waterproof) make-up losmaken.

Doekjes

Eerst testte ik het met warm water, en ja hoor, het werkt echt! Bij waterproof mascara moet je wel wat harder boenen, maar het komt wel los. Ik verkies het wel om eerst mijn make-up met olie aan te pakken en daarna die olie met de doekjes weg te wassen.

Het enige nadeel vind ik dat sommige wipes een donkere kleur hebben. Zo zie je moeilijk wat je losgekregen hebt van make-up, maar dat ligt waarschijnlijk wel meer aan mij, omdat ik dat graag wil zien. ;-)

Ik kocht de Always Off Reusable Make-up Wipes voor € 7 op Amazon.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!