Home » BEAUTY » Anneleen test YouTube: Glam&Gore grunge look

Anneleen test YouTube: Glam&Gore grunge look

Anneleen test YouTube: Glam&Gore grunge look

I love grunge: van de muziek tot de kleding en de make-up! Met dat nostalgisch gevoel mat ik mezelf een grunge look aan onder begeleiding van YouTuber Glam&Gore.

Grunge: da’s Alice in Chains (RIP Layne Staley :-(), plaid shirts en donkere ooglooks. En die ultieme ooglook leerde ik door bovenstaande tutorial te volgen van Glam&Gore. Ik gebruikte voor deze ooglook het Makeup Revolution Flawless Matte Palette en het I Heart Revolution Mint Chocolate Palette.

Nude kleur aangebracht

De basis had ik al aangebracht: foundation, concealer en wenkies. In tegenstelling tot Mykie kleurde ik m’n borstelige wenkbrauwen gewoon in, want skinny brows heb ik nooit leuk gevonden. Anyways, daarna bracht ik een oogprimer en een lichte nude kleur over m’n ooglid aan. Die kleur bracht ik ook onder m’n oog aan.

Donkere nude kleur aangebracht

Vervolgens ging ik aan de slag met een donkere nude kleur. Die bracht ik ook aan op m’n oogleden en onder m’n ogen, maar ik ging niet zo hoog/laag als bij de vorige kleur. Dat blendde ik nog even goed uit.

Rode oogschaduw aangebracht

Hierna bracht ik de rode kleur uit het I Heart Revolution Mint Chocolate Palette aan in de ooghoeken en onder de ogen. Nog eens goed blenden en klaar!

Zwarte oogschaduw aangebracht

Nadien bracht ik ook nog een beetje zwarte oogschaduw aan in de ooghoeken en onder de ogen. Dat blendde ik weer goed uit.

IMG_0045

Ten slotte ging ik terug aan de slag met de eerste kleur om alles nog een goed te blenden.

Mascara & eyeliner

Nog wat mascara en eyeliner et voilà, de ooglook is klaar!

Donkerrode lipstick

Maar een donkerrode lip mag natuurlijk ook niet ontbreken!

Niet zo’n simpele look, om eerlijk te zijn. Het lijkt misschien allemaal simpel omdat je het vrij nonchalant mag aanbrengen, maar goed blenden en toch alle kleuren nog zichtbaar houden is niet zo’n sinecure. Maar ik ben toch wel fan van het eindresultaat!

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO