Home » BEAUTY » Anti-aging van je handen met Filorga

Anti-aging van je handen met Filorga

Dat we ons gezicht moeten verzorgen en beschermen tegen veroudering weten we allemaal, maar onze handen zijn vaak de echte weggever van onze leeftijd. Filorga komt daarom met een anti-aging handmasker.

Er zijn sowieso enkele tips die je kan volgen om de veroudering van je handen tegen te gaan:

  • Je handen goed insmeren met SPF, zeker als je veel buitenkomt.
  • Handschoenen dragen, klinkt gek voor ons, maar in Thailand zag ik vrouwen amper buitenkomen zonder.
  • Goed hydrateren
  • En het Hand-filler mask van Filorga gebruiken

Het Hand-filler mask is geen masker zoals we gewend zijn: het zijn namelijk twee handschoenen! Deze handschoenen zijn geïnfuseerd met werkzame anti-aging bestanddelen, daarom mag je ze dus ook niet wassen. De warmte van je handen activeert deze ingrediënten. De handschoenen zijn goed voor nagels en huid en richt zich op drie elementen:

  • Opvullende werking: er zit hyaluronzuur die de huid gladstrijkt en meer volume geeft.
  • Anti pigmentatie: door tarwe-extract reguleert het de aanmaak van melanine en vermindert het pigmentvlekken.
  • Nagels: het verhoogt de weerstand van de nagels en bevordert de groei.

Het gebruik is simpel: zorg voor droge en propere handen en draag de handschoenen 30 minuten, voor drie weken. Na 15 keer zouden de stoffen uitgewerkt zijn, maar zou je wel zachte handen met minder rimpels en vlekjes moeten hebben.

Zo gezegd, zo gedaan. Dertig minuten is best lang, maar als je bezig bent, gaat de tijd snel voorbij. Op je smartphone zal je echter niet kunnen, maar een film of op je pc (of een blogpost schrijven ;-) ) lukt zeker.

De handschoenen hebben een beetje een raar geurtje: niet onprettig, maar bizar. Je ruikt het gelukkig niet als je ze aanhebt. Na dertig minuten voelen mijn handen echt enorm zacht en steviger. Wat het voor rimpels en pigmentvlekken doet, kan ik niet echt zeggen vermits ik er zelf geen last van heb. Maar de handschoenen zorgen in ieder geval wel voor extra verwenning op dagen dat ik last heb van droge handen!

De handschoenen kosten €42,99 en kan je bij ICI Paris XL kopen.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!