Home » FASHION » accessoires » Atelier Veritas

Atelier Veritas

Als jij een creatieve geest hebt dan is Atelier Veritas zeker iets voor jou! Een inspiratiewebsite en echte shop(s) waar iedereen met DIY-ideeën aan de slag kan gaan.

Bij Atelier Veritas kan je gezellig tips uitwisselen en inspiratie opdoen. In de Veritas winkels kan je alles vinden om je creatief uit te leven: een uitgebreide collectie wolsoorten, stoffen en nog tal van ander materiaal. Daarnaast wisselt dit materiaal vaak, zodat het merk up-to-date blijft en mee is met de huidige trends. Op de site van Veritas kan je dan weer terecht voor inspirerende how-to video’s en eenvoudige werkbeschrijvingen. Als je zelf met een projectje bezig bent, kan je altijd in de winkels terecht voor raad van een van hun experts. Daarnaast geeft Atelier Veritas ook workshops: van breien en haken tot juwelen maken.

Natalie & ik mochten tijdens de persdagen een t-shirt customizen. Ik maakte twee exemplaren en vond het heel tof om te maken. Het enige wat je moet doen is een geschikt plaatsje op je t-shirt zoeken voor je patch, het strijkijzer opwarmen en strijken maar die handel. Geen papier nodig, je kan er zo met het strijkijzer overgaan. Zelfs voor de mensen met twee linkerhanden, super easy! Volgend seizoen (ss17) te vinden bij Atelier Veritas!

Mode, glitter, honden, lekkere geuren, cappuccino met amandelmelk & concertjes – those are a few of my favourite things.