Home » BEAUTY » Balea Haarproducten: Deutsche Gründlichkeit

Balea Haarproducten: Deutsche Gründlichkeit

Twee weken geleden had ik nog nooit gehoord van Balea, een Duits budget merk dat allerlei huid- en haarverzorgingsproducten verkoopt in de DM-drogerie. Maar wat ben ik blij dat ik dit merk heb leren kennen! Waarom? Dat je lees je hier!

Het aanbod

Balea heeft een enorm breed aanbod aan producten. Voor elk haarkwaaltje bestaat er wel een product in hun aanbod. De drie grootste lijnen die er bestaan zijn:

  • Normale haarverzorging: Shampoo, conditioners, maskers en diepgaandere verzorging.
  • Professional: producten aanbevolen door kappers. Gecreëerd met zeer hoogwaardige producten voor de beste resultaten. In deze lijn kan je zowel verzorging als styling terug vinden.
  • Styling: perfect gestyled haar door middel van haarlak, gel, mousses, wax, …

De ingrediënten

Zoals jullie wel weten, ben ik geobsedeerd door de ingrediënten van haarproducten. Balea is zeer transparant en open over de ingrediënten: op de producten staat of er siliconen of niet in zitten bijvoorbeeld. Verder gebruiken ze hoogwaardige ingrediënten.

De prijs

En dan het beste element: de prijs! Voor al deze goede producten zou je een hoog prijskaartje verwachten… Maar niets is minder waar! Dit zijn echte budgetprijzen: de prijzen liggen tussen de €1 en 3! Daar worden we dus echt gelukkig van!

Balea is te koop bij DM – Drogerie in Duitsland. Winkels kan je makkelijk hier vinden.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!