Home » BEAUTY » Beauty Kitchen abyssinian oil

Beauty Kitchen abyssinian oil

Beauty Kitchen abyssinian oil

Het is geen geheim dat ik graag olie gebruik als gezichtsverzorging. Sindskort zit de Abyssinian Olie Aroma Facial Concentrate van Beauty Kitchen in mijn beautyroutine.

Beauty Kitchen abyssinian oil

In dit product zit abyssinian olie. Ik had hier nog nooit van gehoord, maar na wat onderzoek sprak het me zeker aan. Deze olie is 100% plantaardig en enorm nuttig! Het is niet vet, trekt snel in door zijn unieke moleculaire structuur en is rijk aan allerlei vitamines. Zo vermindert het rimpels en maakt het de huid soepel. Plus, het verstopt de poriën niet: een belangrijk punt voor mij!

Beauty Kitchen abyssinian oil

Verder bevat de olie onder andere kokos-, amandel-, haver- en olijfolie. Jep, het is helemaal natuurlijk en daar ben ik voor te vinden!

Beauty Kitchen abyssinian oil

Het kleine flesje van 30 ml heeft een handig pipetje waarmee je makkelijk kan doseren. Ik gebruik ‘s avonds 2 à 3 drupjes en ‘s ochtends 1. Hiermee is ‘s avonds mijn gezicht goed gehydrateerd en met het ene drupje ‘s ochtends is het niet te vettig overdag.

Beauty Kitchen abyssinian oil

De olie trekt verrassend genoeg goed in, maar door de andere oliën erin trekt het niet helemaal in. Klinkt raar, maar is net fijn: zo voel je de hydratatie én blijft je huid soepel.

Ik ben aan dit kleine flesje verknocht. Je vindt bij Holland and Barrett voor € 29,99. Tipje: er zijn vaak promo’s bij Holland and Barrett, waardoor je de olie dus aan een lager prijsje vindt!

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!