Home » LIFESTYLE » Bereid je huisdier voor op de winter met Petsolutions

Bereid je huisdier voor op de winter met Petsolutions

Bereid je huisdier voor op de winter met Petsolutions

Ook voor je huisdier is de winter een koude periode. Bereid ‘m erop voor Dus bereid je ‘m met de nieuwe producten van Petsolutions.

Hondenbedden Hampton

Alleen maar het beste voor je woefer, maar vind je die hondenbedden er ook zo lomp uitzien? No more, dankzij de orthopedische hondensofa’s van Jack and Vanilla. Door de memory foam liggen de sofa’s extra comfy voor je viervoeter. Bovendien kan je de hoes makkelijk afhalen en wassen én zien de sofa’s er ook nog eens tijdloos uit. Het oog wil ook wat! ;-)

Leibanden High5Dogs

Multitask erop los als je de hond uitlaat: easy peasy met de nieuwe High5Dogs leibanden. Zo zijn er de leibanden met CLIC-systeem. Daarmee leg je de hond in één beweging vast en verkort je de leiband ook makkelijk. Je kan zelfs handsfree op stap met de schouderlijn. Jep, die bevestig je gewoon aan je schouder. Daarnaast is er ook het Leader-systeem: deze leibanden zijn enorm veelzijdig. Je kan je hond ermee namelijk op verschillende manieren aanlijnen. Zo kan je dat dus aanpassen naargelang het wandelgedrag van je hond!

G-Foamer Ball

Plush Frienz

Duraspikes

Last but not least vind je ook heel wat nieuwe speelgoedjes bij Petsolutions. De G-Foamer Ball staat bijvoorbeeld garant voor uren speelplezier. Hij is gemaakt van duurzaam schuimrubber, waardoor ie extra goed stuitert én drijft. Of wat dacht je van Plush Friendz: schattige knuffels die piepen, een grote favoriet van iedere hond. ;-) Verwoest je hond net zoals onze Masha binnen de 5 minuten elk speeltje? Dan zijn de Duraspikes dino’s misschien wel jouw ding. Deze knuffels zijn vervaardigd uit duurzaam katoenen canvas en spikes in TPR. Daardoor kunnen ze dus tegen een stootje. Double win!

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO