Home » BEAUTY » Bescherm je huid met de Garnier Ambre Solaire UV Ski Zonnecrème

Bescherm je huid met de Garnier Ambre Solaire UV Ski Zonnecrème

Bescherm je huid met de Garnier Ambre Solaire UV Ski Zonnecrème

Ga jij de bergen trotseren voor een skitripje? Dan is goede zonnecrème zoals deze Garnier Ambre Solaire UV Ski Zonnecrème Gezicht SPF 50+ een must!

Met mijn tere huidje ben ik het ideale proefkonijn voor zonnecrème. Ik kocht deze bad boy voor ons skitripje met het werk. Vorig jaar had ik ook een crème met factor 50, maar was ik toch verbrand. Daarom had ik ook van deze crème geen hoge verwachtingen, but boy was I wrong …

De eerste dag trokken we de bergen in voor een lange wandeling en een sleetocht. Ik smeerde me dus ook maar goed in, want verbranden doe ik meestal al na 5 minuten. Het goedje is vrij dik, maar smeert wel goed uit. Het laat wel een grijze waas achter, dus nog een minuutje extra uitsmeren en even in de spiegel checken is broodnodig.

Consistentie

Daarnaast laat het spul een vettige laagje achter op de huid. Vind ik niet zo leuk, want zo zweet ik nog sneller op mijn gezicht. Of misschien is dat de cold climate protection in de crème? Geen idee, maar daardoor zou de crème niet bevriezen op de huid, maar wel beschermen tegen uitdroging en rode plekken door de kou.

Wij konden gelukkig genieten van een heerlijke zonnetje en guess what? Ik was voor een keer eens niet verbrand! Side note: op die voormiddag had ik me 2x in gesmeerd. De crème heeft het dus echt wel goed gedaan! Sindsdien zit deze zonnecrème standaard in mijn jas, voor het geval dat de zon zich nog eens toont. ;-)

Jep, een aanrader! Ik kocht de Garnier Ambre Solaire UV Ski Zonnecrème Gezicht SPF 50+ voor € 9,49 (30 ml) bij Kruidvat.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO