Home » LIFESTYLE » Gadgets » Bescherm je smartphone met Kruidvat Tempered Glass

Bescherm je smartphone met Kruidvat Tempered Glass

Bescherm je smartphone met Kruidvat Tempered Glass

Voor mijn verjaardag verwende ik mezelf met een nieuwe iPhone. Ik ben vastberaden om goed zorg te dragen voor mijn nieuwe baby en zo kwam ik uit op de gloednieuwe smartphone accessoires van Kruidvat.

Met mijn allereerste iPhone heb ik dubbel pech gehad. Eerst heeft het ding een duik genomen in de wc (don’t ask). Gelukkig overleefde het dat. Een dik jaar later viel de gsm ongelukkig op onze parking. Aan dingelen van één, maar wonderbaarlijk deed ie het nog. Toen heb ik de kapitale fout gemaakt om mijn scherm door één of andere prutser te laten vervangen. En dat was definitief het einde van mijn eerste iPhone.

Uit fouten hoor je te leren, dus toen ik voor mijn verjaardag me eindelijk een iPhone SE kocht, nam ik me voor om er beter zorg voor te dragen. Omdat Kruidvat nog niet zolang geleden een gloednieuwe lijn met smartphone accessoires heeft gelanceerd, ben ik daar eens een kijkje gaan nemen.

De lijn is vrij uitgebreid: van powerbanks & laders tot cases & schermbeveiligers. En dat ook nog eens in leuke kleurtjes en coole designs én voor verschillende smartphones. Deze keer hield ik het zelf vrij simpel, want een case had ik al. Nee, ik was op zoek naar een schermbeveiliger, zodat mijn smartphone niet de klap moet incasseren als die weer eens valt (wat met m’n twee linkerhanden onvermijdelijk is).

Kruidvat Tempered Glasss

Met deze schermbeveiliger belooft Kruidvat je scherm te beschermen tegen krassen en stoten. Het is gemaakt van verhard glas dat slechts 0,3 mm dun is. De bedoeling is om eerst je scherm schoon te maken met het bijgeleverde natte doekje. Daarna ga je erover met het tweede, droge doekje. Vervolgens haal je de plastic folie van het verhard glas af en breng je het aan op je gsm. Done!

Schermbeveiliger op iPhone SE

Na een paar weken merk ik dat de schermbeveiliger inderdaad zijn werk goed doet. Ondertussen heeft het ding al een paar krassen opgevangen die in normale omstandigheden op mijn iPhone zelf zouden zitten. Of het echt de schokken opvangt als je smartphone de grond optuimelt kan ik niet zeggen (en hopelijk blijft dat ook lang uit). Enige nadeel is dat de beveiliger je scherm wel wat dikker maakt. Dat kan eventueel een probleem opleveren met je case, maar bij de mijne heb ik dat in ieder geval niet. Dat ik tevreden ben, is een understatement, want ondertussen heb ik mijn BF ook aangezet om er eentje te kopen voor zijn iPhone 4S.

Je vindt het iPhone 5/SE Tempered Glass voor €2,49 en die voor de iPhone 4/4S voor €1,99 bij Kruidvat.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO