Home » FASHION » accessoires » Bestseller Accessoires SS16

Bestseller Accessoires SS16

2015-12-16_01-52-29

Tijdens de Antwerpse persdagen, passeerden we uiteraard ook bij Bestseller, waar we onder andere de nieuwste lente- en zomer accessoires konden aanschouwen. Vero Moda, Pieces en ook Selected Femme kwamen aan bod. Benieuwd naar onze favoriete trends?

1. Grote, transparante en ronde zonnebrillen. Deze zalmkleurige stond me enorm aan. De aztec prints op de sjaal onderin verklappen al dat deze trend ook komende zomer nog van de partij is.
2. Tweekleurige brogues met hier en daar gouden touches. Vero Moda weet ook met deze schoenen van aanpakken. Ik ben alvast verliefd op beide paar.
3. Ook de nudekleurige (bucket) bags zijn hot deze zomer. Ik heb er afgelopen zomer geen gevonden, maar komende zomer moet ik dringend zo’n exemplaar hebben. Al dan niet in een zacht kleurtje.

Ook de (stro) zomerhoeden zijn back in business. The bigger, the better. Kettingen met kleine parels en tassels vind je ook weer terug in de Pieces zomer collectie komend jaar. Door de kleine elementjes lijken de grote kettingen toch heel elegant.

IMG_20151119_101857

Bij Selected werd ik instant verliefd op deze minimalistische (rosé) gouden armbandjes en ringen. Mij lijken ze enorm leuk om apart of samen te combineren (voor een stoerdere look).

You like what you see?

Graphic designer. Could've been a character in Mad Men. Loves everything about branding and design. America lover.

http://www.latanie.be