Home » LIFESTYLE » Gadgets » Beter slapen en opstaan met mijn Philips Wake-up Light

Beter slapen en opstaan met mijn Philips Wake-up Light

Beter slapen en opstaan met mijn Philips Wake-up Light

Opstaan in de winter, in het donker, is nooit mijn sterkste kant geweest. Ik pakte dat probleem aan met mijn nieuwe Philips Wake-up Light.

Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar die donkere dagen knagen echt aan mijn humeur. Ik loop chagrijnig én stikop rond. Zo kon het niet meer verder, dus besloot ik een wake-up light te bestellen.

Qué? Wel, een wake-up light bootst de zonsopgang na, zodat je geleidelijker aan wakker wordt. Just what I need, want dat abrupt wakker worden van het irritant alarm op mijn gsm ben ik beu. Groot verschil dus nog met Sigrid haar Philips EnergyUp EnergyLight: die lamp is bedoeld om je energiepeil doorheen de dag op te krikken.

Philips Wake-up Light HFE532/01

Anyways, de lamp is supermakkelijk in gebruik. Zo kan je via het menu vooraan de lamp de wekkers, het wekgeluid, de tijd en de helderheid van de display instellen. Easy does it!

Alarm 1

Lichtsterkte

Aan de zijkant en op de bovenkant van de lamp kan je via de knoppen het alarm activeren en de lichtsterkte en het volume bedienen. Alles dus om je rustig te wekken en dat doet deze baby zeker. Sinds ik mijn lamp heb, loop ik veel opgewekter en uitgeruster rond, dus missie geslaagd.

In slaap vallen-functie

Daarnaast val ik veel sneller in slaap door het ding dankzij de ‘in slaap vallen’-functie. Deze functie werkt zoals een zonsondergang: je valt dus geleidelijk aan in slaap doordat het licht én het geluid beetje bij beetje afnemen, tot het volledig donker en stil is in de kamer. Ideaal om mijn angst voor het donker (sorry not sorry) aan te pakken.

Nachtlampfunctie

Je kan de Wake-up Light ook gebruiken als nachtlampje. Handig als je ‘s nachts naar het toilet moet. Geen geprul meer met mijn gsm, waarbij ik tig apps per ongeluk open. Tik gewoon 2 keer bovenop de lamp en de nachtlampfunctie wordt geactiveerd. De lamp schijnt voldoende zodat jij je weg vindt, maar niet zo hard opdat je in 1 ruk wakker bent. Ook deze functie doet veel goeds voor mijn angst in het donker!

USB-ingang

Ook handig: de lamp heeft achteraan een USB-ingang, ideaal om je smartphone op te laden!

Zou ik de Philips Wake-up Light nu aanraden? 100% zeker! Het was een prijzige aankoop, maar ik slaap nu zoveel beter dan ervoor dat ik écht niet meer zonder kan!

Ik kocht de Philips Wake-up Light HF3532/01 voor € 141 op Bol.com.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO