Home » BEAUTY » Blauwe brows met de KVD 24-Hour Super Brow

Blauwe brows met de KVD 24-Hour Super Brow

Blauwe brows met de KVD 24-Hour Super Brow

Mijn wenkbrauwen matchen met mijn haar: I love it! Eerder deed ik dat altijd met oogschaduw of lipliner, maar da’s verleden tijd dankzij de blauwe 24-Hour Super Brow van Kat Von D.

Eindelijk een beautymerk dat inzet op kleurrijke brows! En bij mijn weten is Kat Von D met haar 24-Hour Super Brow zelfs de eerste. Gedaan met mijn gekleurde wenkbrauwen bij te tekenen met een onprecieze oogschaduwstick van NYX.

Kat Von D 24-Hour Super Brow in Satellite Blue

Wat is het nu precies? Wel, de 24-Hour Super Brow is een waterproof brow pomade in maar liefst 16 kleuren: 7 natuurlijke tinten en 9 gewaagde kleuren. Denk dan aan geel, rood en wit (om te mixen), maar ook bruin. Zelf koos ik voor de blauwe Satellite Blue.

Swatch 24-Hour Super Brow

De swatch van de pomade is al veelbelovend: super gepigmenteerd en creamy. Dat belooft voor mijn brows! ;-)

Scherpe lijnen 24-Hour Super Brow

En ja hoor, ook aangebracht presteert ie goed: het goedje glijdt als boter over mijn wenkbrauwen. Daardoor kan je er makkelijk mee werken en scherpe lijnen trekken. Ook blijft de pomade prima op zijn plaats doorheen de dag. Waterproof én budgeproof? Check!

Kat Von D 24-Hour Super Brow aangebracht

Kat Von D 24-Hour Super Brow aangebracht

Het enige minpuntje is dat de kleur niet helemaal matcht met mijn haar: mijn lokken zijn eerder turquoise, terwijl de pomade helderblauw is. Bon, dat kan ik eventueel oplossen door ‘m te mixen met Lemmy Green en White Out, maar in die investering heb ik niet zo’n zin. Wel ben ik van plan om de pomade ook in een natuurlijke tint te kopen voor mijn natural days.

Kat Von D 24-Hour Super Brow

Kortom, een aanrader! Ik kocht de 24-Hour Super Brow van Kat Von D bij Sephora.fr voor € 18,99.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO