Home » BEAUTY » Bohemian chique met de zomercollectie van Yves Rocher

Bohemian chique met de zomercollectie van Yves Rocher

Natalie en ik mochten onlangs de nieuwe collectie van Yves Rocher ontdekken. De zomerlijn voor 2017 bevat 3 lekker ruikende toppers: een eau de toilette, een haarparfum en een douchegel.

Eau de toilette (100 ml)

Citrusvrucht, zomerfruit en een vleugje munt geven deze eau de toilette zijn frisse geur. Een geurcocktail die verfrissend werkt tijdens warme zomerdagen. Voor een zacht prijsje, wat maakt dat je al eens vaker kan sprayen. Jup, ik ga goed ruiken deze zomer!

Haarparfum (100 ml)

De eerste keer dat ik van een haarparfum hoorde, maar wat een handige manier van parfurmeren zeg! Een hele luchtige versie van bovenstaand vernoemde eau de toilette, die je op je haren kan sprayen. Bovendien bestaat deze voor 98% uit natuurlijke ingrediënten. De geur vervliegt na een tijdje, maar ik steek dit flesje in mijn handtas zodat ik af en toe eens kan bijspuiten.

Douchegel (200 ml)

Weer dezelfde geur, maar ditmaal in de vorm van een verfrissende douchegel. Een heuse cocktail onder de douche!

De eau de toilette vind je voor € 16,95 (in plaats van € 32), het haarparfum voor € 9,95 (in plaats van € 14,90) en de douchegel voor € 1,95 (in plaats van € 3,90) bij Yves Rocher.

Mode, glitter, honden, lekkere geuren, cappuccino met amandelmelk & concertjes – those are a few of my favourite things.