Home » BEAUTY » Boost je look met de Wicked Lashes van NYX

Boost je look met de Wicked Lashes van NYX

Boost je look met de Wicked Lashes van NYX

Nepwimpers veranderen je look in een oogopslag. Maar ik vond ze altijd lastig om aan te brengen … tot ik die van NYX probeerde!

2 jaar geleden kreeg ik met Halloween enkele setjes nepwimpers van NYX. Die hebben heel lang onaangeroerd in m’n stash gelegen, tot ik me eens dapper voelde en ze toevoegde aan m’n look. Instant succes, want deze nepwimpers waren wel makkelijk om aan te brengen! Meet the Wicked Lashes van NYX:

IMG_9821

Met de Wicked Lashes biedt NYX een uitgebreid aanbod van nepwimpers aan voor een klein prijsje: € 7,31. Of je nu van een meer natuurlijke look houdt of voor full on glam gaat, er is voor ieder wat wils! En ook voor jouw skillset: wie nog een n00b is met nepwimpers, net zoals ik, kiest voor een setje met een flexiband. Ben jij een pro? Ga dan voor een van de dubbele wimpers setjes.

Wicked Lashes in Corrupt

Ik startte met het meest natuurlijke setje: Corrupt. De perfecte nepwimpers voor beginners doordat ze zo natuurlijk zijn en een flexiband hebben! Pro tip: ga even langs bij Kruidvat voor wimperlijm van DUO in te slaan, want die is écht top en de wimperlijm die ik hier gebruikte absoluut niet. Daarom dat de wimpers wat loslieten. Anyways, Corrupt is écht een prachtig setje. Geeft je look net dat beetje meer, zonder over the top te zijn!

Corrupt aangebracht

Wicked Lashes in Doe Eyes

Next in line is Doe Eyes. Dit setje is een pak dramatischer dan Doe Eyes, maar ook weer niet té. Aangebracht vind ik ze m’n ogen vergroten doordat ze zo volumineus en lang zijn. Da’s wat anders dan mijn eigen wimpers en net daarom is Doe Eyes m’n favo setje!

Doe Eyes aangebracht

Wicked Lashes in Vixen

Ook Vixen probeerde ik uit. Dit setje combineert bosjes korte wimpers met langere uitlopers. Ik vind ze qua dramafactor tussen Doe Eyes en Corrupt zitten. Subtiel, maar net genoeg glamour voor mij!

Vixen aangebracht

Dan blijven nog Amplified en On Another Level over. Amplified is onmisbaar bij een full glam look: de dubbele wimpers zorgen voor volle wimpers die gezien mogen worden. Maar het speciaalste setje uit m’n stash moet toch wel On Another Level zijn: dubbele wimpers die eerst mooi over elkaar liggen en eindigen in volle haartjes. Een must bij een creatieve look dus! Zelf ben ik niet zo’n fan van deze 2 setjes: ze hebben een dikke band en dat maakt het aanbrengen moeilijk. Maar van de andere 3 ben ik dus wel grote fan!

Je vindt de Wicked Lashes bij NYX voor € 7,31

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO