Home » BEAUTY » Bourjois Healthy Mix: BB cream & meer nieuws

Bourjois Healthy Mix: BB cream & meer nieuws

Bourjois Healthy Mix: BB cream & meer nieuws

Het Healthy Mix gamma gebruik ik al jaren: zowel de concealer als de foundation behoren tot mijn favorieten, ze houden lang én matchen goed met mijn huid. Bourjois breidt nu het gamma uit met een BB cream, een primer en nieuwe matterende compactpoeders: de perfecte combo om vermoeidheid weg te werken! ;)

hm07

Als eerste de nieuwe BB creams! Tijdens de zomer vind ik het vooral fijn om een hele lichte en hydraterende dekking te gebruiken. Ik heb niet veel onzuiverheden of vlekjes om te camoufleren, dus ik gebruik nooit een full cover foundation of BB cream. Ook bij deze vind ik het fijn dat hij egaliseert, maar wel je natuurlijke huid (en sproetjes) laat doorkomen. Door de lichte dekking kan je huid nog steeds ademenen tijdens de hoge temperaturen.

hm06

Qua kleur en lichtheid is 02 de beste match, maar helaas is deze ondertoon te ‘sand-y’ voor mij. Mijn huid heeft een roze ondertoon nodig en dus kies ik voor 01 momenteel, al mocht hij nog een tikkeltje donkerder. 03 is sowieso een brug te ver. ;) De substantie brengt fijn aan, zowel met je vingers als met een vochtige Beautyblender. De dekking is dus vrij licht, maar de houdbaarheid lang.

hm05

De primer vind ik ook een mooie toevoeging: een fijne zachte textuur die gemakkelijk versmelt met je huid. Bovendien bevat de Healthy Mix primer vitamine C, A en B5 en pakt de formule roodheid extra aan. Een waardige vervanger voor mijn geliefde Smashbox primer, die soms toch wel wat rubberig aanvoelt.

hm03

Ook de nieuwe poeders bevallen me prima. Zelf gebruik ik de 2 lichtste kleuren, 01 en 02, omdat die perfect matchen met mijn teint. Bij mijn vorige Healthy Mix poeder heb ik net pan geraakt, dus ik heb al een vervanger klaarliggen. Het compacte doosje is handig voor on-the-go, al zou ik het bijgevoegde sponsje niet snel gebruiken. Wel gemakkelijk om hier en daar wat bij te poederen moest dat nodig zijn. De textuur is heel fijn zodat je het poeder amper op je huid ziet of voelt liggen. I like it. Ook tijdens 30 graden blijft je teint mooi matte.

hm04

Wat vind jij van de nieuwe toevoegingen aan het Healthy Mix gamma? Testte jij al iets uit? Ik ga nog op zoek naar de vernieuwde concealer!

hm01

Voor de Healthy Mix Primer en BB cream betaal je € 14,99, het poeder koop je voor € 13,99. Je vindt de producten bij de drogisterij.

Graphic designer. Could've been a character in Mad Men. Loves everything about branding and design. America lover.

http://www.latanie.be