Home » BEAUTY » Bourjois Liner Pinceau Liquid eyeliner

Bourjois Liner Pinceau Liquid eyeliner

Eyeliner kan elke look compleet maken. Een goede en precieze eyeliner is dan ook een must voor elke vrouw. De Liner Pinceau Liquid eyeliner van Bourjois is pretty much perfection, lees hier waarom.

De Liner Pinceau Liquid eyeliner komt in een stijlvol, zwart, afgerond tubetje dat heel aangenaam in het hand ligt en in het oog springt. Als je het dop eraf draait, zie je een punt met heel fijne, buigzame haartjes. Dit is mijn favoriete soort punt voor eyeliner, want harde punten vind ik moeilijker om mee te werken. Zoals je kunt zien, is de punt heel fijn en dat vind ik heel aangenaam om mee te werken, omdat het preciezer werkt.

De eyeliner is heel aangenaam in gebruik: het ligt goed in je hand en laat toe heel fijne lijntjes te trekken. De substantie is wel iets dunner dan ik gewend ben, dus soms moet je een tweede keer erover gaan. Dat vormt geen probleem als je genoeg product op de tip hebt. Het droogt redelijk snel op en is dus perfect om ‘s ochtends aan te brengen om hierna vlug naar het werk of school te vertrekken. Verder belooft de eyeliner tot 16 uur perfect te blijven zitten en dat is ook zo: als ik deze ‘s ochtends aanbreng, zit het namelijk ‘s avonds nog altijd perfect.

Kortom, ik ben meer dan tevreden over deze eyeliner.

De Bourjois Liner Pinceau Liquid eyeliner is te koop voor 11,99 euro. Prijziger dan de meeste eyeliners, maar volgens mij het helemaal waard.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!